, Τετάρτη
27 Σεπτεμβρίου 2023

Τα ψυχολογικά του έχει ο…

ÅÊÔÁÊÔÇ ÓÕÍÅÍÔÅÕÎÇ ÔÏÕ ÐÑÏÅÄÑÏÕ ÔÏÕ ÓÕÑÉÆÁ ÅÊÌ ÁËÅÎÇ ÔÓÉÐÑÁ ÃÉÁ ÔÇÍ ÊÕÐÑÏ (EUROKINISSI/ÔÁÔÉÁÍÁ ÌÐÏËÁÑÇ)
Τα πυρά του κατά του ΣΥΡΙΖΑ και ειδικότερα κατά του εκπροσώπου του, Πάνου Σκουρλέτη εξαπέλυσε ο Θεόδωρος Πάγκαλος μιλώντας στον Bήμα FΜ.

Σχολιάζοντας δηλώσεις του κ. Σκουρλέτη σχετικά με το «όχι» που είχε πει η κυπριακή Βουλή στο κούρεμα των καταθέσεων, ο κ. Πάγκαλος σημείωσε: «Ακούσαμε τον κ. Σκουρλέτη να λέει εδώ στον ΒΗΜΑ 99.5 ότι επιτέλους είπαμε ένα «όχι». Έχει ψυχολογικά προβλήματα ο κ. Σκουρλέτης».

Ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ είχε αναφέρει μεταξύ άλλων πως «πολιτικά αυτό που πρέπει να κρατήσουμε ως παρακαταθήκη για τις εξελίξεις από δω και μπρος είναι ότι υπήρξε, με τον τρόπο που υπήρξε, με τα μπρος και τα πίσω, ένα “όχι” για πρώτη φορά από επίσημη κυβέρνηση της Ευρώπης».

Πρόσθεσε πως αυτό «είναι μια παρακαταθήκη για το μέλλον, διότι αν δεν υπάρξουν “όχι” απέναντι σε αυτή τη βαθιά και πολύπλευρη κρίση που μαστίζει την Ευρώπη, πολύ φοβάμαι ότι αυτό που θα συζητάμε κάποια άλλη στιγμή μεταξύ μας θα είναι γιατί διαλύθηκε η Ευρώπη».

Σχολιάζοντας τις αποφάσεις του Eurogroup για την Κύπρο, ο κ. Πάγκαλος σημείωσε πως «κάθε λύση στην ΕΕ, όταν έχεις κάνει τον γκιουλέκα και έχεις απομονωθεί, θα είναι χειρότερη από την προηγούμενη», ενώ στο στόχαστρό του βρέθηκε για άλλη μία φορά ο ΣΥΡΙΖΑ:

«Επιστρέφει ο κ. Αναστασιάδης στην Κύπρο, εξηγεί στο σχέδιο, εισάγεται στη Βουλή και το κόμμα του προέδρου το καταψηφίζει. Το καταλαβαίνετε αυτό; Μπορείτε να το εξηγήσετε; Τι είδους σύστημα είναι αυτό; Τι κύρος μπορεί να έχει κάποιος που εκπροσωπεί αυτό το σύστημα;

Συμβαίνει αυτό που θα συνέβαινε αν κυβερνούσε για μια μέρα ο κ. Τσίπρας. Οι τράπεζες δεν δίνουν πλέον χρήματα, τα ΑΤΜ γίνονται περιπέτεια και μέσα σε αυτή την ατμόσφαιρα και κάτω από αυτή την κατακραυγή, επιστρέφει η Κύπρος στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων και υφίσταται νέα λύση. Θα σας πω όμως κάτι. Κάθε λύση στην Ε.Ε., όταν έχεις κάνει τον γκιουλέκα και έχεις απομονωθεί, θα είναι χειρότερη από την προηγούμενη».

 

naftemporiki

#Tags: ΣΥΡΙΖΑ