, Τρίτη
05 Δεκεμβρίου 2023

Πιάνουν δουλειά…

agiow paylosΕκατό σαράντα επιτυχόντες του προγράμματος Κοινωφελούς Χαρακτήρα του ΙΝΕ/ΓΣΕΕ «πιάνουν» δουλειά από σήμερα Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου στο δήμο Παύλου Μελά.

Οι ωφελούμενοι άνεργοι θα απασχοληθούν για 5 μήνες στις κοινωνικές  δομές του δήμου, προσφέροντας τις υπηρεσίες τους  σε έργα κοινωφελούς χαρακτήρα και φροντίδας όπως είναι η διαμόρφωση και φροντίδα πάρκων και γενικότερα έργων πρασίνου, η αναδάσωση, η πυροπροστασία και η φύλαξη περιοχών υψηλούς φυσικού κάλους. Ταυτόχρονα οι 140 νέοι εργαζόμενοι θα ενδυναμώσουν με την παρουσία τους τις δράσεις του δήμου σε θέματα μέριμνας ηλικιωμένων και παιδιών αλλά και σε εξωσχολικά προγράμματα για μαθητές.

Ο δήμαρχος Παύλου Μελά Διαμαντής Παπαδόπουλος υποδέχθηκε τους νέους εργαζόμενους στο Κέντρο Πολιτισμού «Χρήστος  Τσακίρης» και τους ευχήθηκε καλό ξεκίνημα.

«Είμαι χαρούμενος που είμαστε όλοι μαζί για να δοκιμάσουμε μια συνεργασία που έχει διπλό στόχο. Από τη μια να απαντήσει έστω και προσωρινά στο πρόβλημα της ανεργίας που μαστίζει τη σημερινή κοινωνία και από την άλλη να συνδυάσει την αξιοποίηση σας σ΄ αυτό το 5μηνο με συγκεκριμένες ανάγκες  που έχει ο τόπος μας. Ευελπιστώ ότι μέσα από τη σχέση που θα αναπτύξουμε να βάλουμε τις βάσεις και να δημιουργήσουμε νέες προοπτικές για το δήμο μας και τους ανθρώπους του. Με χαμόγελο στην κοινωνία να αποδείξουμε ότι οι απλοί άνθρωποι,  αυτές τις δύσκολες μέρες,  μπορούν να προσφέρουν πολλά περισσότερα πράγματα. Είναι ευκαιρία να αποδείξουμε ότι και θέλουμε  και μπορούμε Εύχομαι το πεντάμηνο να είναι καλό, δημιουργικό και αποδοτικό» ανέφερε ο Διαμαντής Παπαδόπουλος στο χαιρετισμό του προς τους νέους εργαζόμενους.