, Τρίτη
05 Δεκεμβρίου 2023

Το ανθυγιεινό των υπαλλήλων της Βουλής…

Zoi-ManolisΤην εμπειρία… “Ζωή Κωνσταντοπούλου”  περιέγραφε σε “πηγαδάκι” δημοσιογράφων ο γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας Μανόλης Κεφαλογιάννης, που επισκέφτηκε τη Θεσσαλονίκη.

Αν και το νούμερο δυο της Λεωφόρου Συγγρού χαρακτήρισε “γλυκύτατη” τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ εστίασε στο γεγονός πως η κόρη του πρώην πρόεδρου του Συνασπισμού, Νίκου Κωνσταντόπουλου όταν ανοίγει τα μικρόφωνα στη Βουλή για να μιλήσει ξεχνά να τα κλείσει.

Ο κ. Κεφαλογιάννης έφερε ως παράδειγμα μια επίκαιρη ερώτηση που κατέθεσε πρόσφατα η κ. Κωνσταντοπούλου, με την τελευταία να παίρνει το λόγο για… 82 λεπτά! “Έψαχνα ο ίδιος να βρω από που κλείνουν τα μικρόφωνα γιατί δεν άντεχα” σημείωσε ο κ. Κεφαλογιάννης όντας παράλληλα πολύ παραστατικός.

Αφορμή για το… κους-κους στάθηκε ερώτηση δημοσιογράφου για το πόσο πληρώνονται οι υπάλληλοι της Βουλής που αλλάζουν τα ποτήρια με το νερο στους ομιλητές. “Οι υπάλληλοι έχουν αρκετή δουλειά, ειδικά τώρα με την προανακριτική για τη λίστα Λαγκάρντ” είπε ο πρώην υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας για να λάβει την απάντηση “έχουν και Κωνσταντοπούλου επομένως καλά κάνουν και πληρώνονται”.

Β. Στολ.