, Κυριακή
18 Μαΐου 2025

search icon search icon

Που δεν έγιναν παρελάσεις


Ματαιώθηκαν οι παρελάσεις σε Ιωάννινα, Κομοτηνή, Ξάνθη και Γρεβενά λόγω των καιρικών συνθηκών.
 
Με απόφαση της Περιφέρειας Ηπείρου, ματαιώθηκε η προγραμματισμένη στρατιωτική και μαθητική παρέλαση για τον εορτασμό της επετείου της 28ης Οκτωβρίου στα Γιάννενα, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην περιοχή.
Την απόφαση να ματαιωθεί η μαθητική παρέλαση στην πόλη της Ξάνθης πήρε το πρωί η Π.Ε. Ξάνθης, λόγω των άσχημων καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην πόλη της Ξάνθης, ενώ θα πραγματοποιηθεί κανονικά τόσο η στρατιωτική παρέλαση όσο και η κατάθεση στεφάνων.
 
Ακύρωση της προγραμματισμένης παρέλασης της 28ης Οκτωβρίου ανακοινώθηκε και στα Γρεβενά. Η Αντιπεριφέρεια Γρεβενών εξέδωσε σχετική ανακοίνωση: «Από το γραφείο τύπου του Αντιπεριφερειάρχη Γρεβενών κ. Γεώργιου Δασταμάνη ανακοινώνεται ότι η καθιερωμένη παρέλαση, για τον εορτασμό της εθνικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου 1940, στην πόλη των Γρεβενών ακυρώνεται λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην πόλη».

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.