Σαμαράς «Να προασπίσουμε το κεκτημένο της αξιοπιστίας μας»
«Πρέπει να προασπίσουμε το κεκτημένο της αξιοπιστίας μας. Η παρουσία μου εδώ σηματοδοτεί την έμφαση που δίνω στο έργο των γενικών γραμματέων», είπε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, στους γενικούς γραμματείς των υπουργείων κατά τη διάρκεια σύσκεψης στο Μέγαρο Μαξίμου.
Ο Πρωθυπουργός ζητεί την επιτάχυνση του κυβερνητικού έργου, ώστε να μη χαθεί πολύτιμος χρόνος για την υλοποίηση των προαπαιτούμενων, που θεωρείται προϋπόθεση για την εκταμίευση των δύο επόμενων δόσεων.
Στις προτεραιότητες της κυβέρνησης περιλαμβάνονται η ψήφιση του φορολογικού νομοσχεδίου, η απόφαση για τις αυξήσεις των τιμολογίων της ΔΕΗ και η αποκατάσταση της ρευστότητας στην αγορά, μέσω της εξόφλησης των ληξιπρόθεσμων οφειλών του Δημοσίου και των επιστροφών φόρου σε ιδιώτες.
Πηγή naftemporiki.gr