, Σάββατο
23 Σεπτεμβρίου 2023

Σε Ευζώνους και Προμαχώνα

karaoglou

Σε συνέχεια της εξαγγελίας του για την αναμόρφωση των δυο κύριων πυλών εισόδου της χώρας, την ερχόμενη Δευτέρα ο ΥΜΑΘ θα επισκεφθεί τα τελωνεία των Ευζώνων και του Προμαχώνα. Το πλήρες πρόγραμμα του κ. Καράογλου το επόμενο τριήμερο είναι το εξής:

Σάββατο 30 Μαρτίου 2013

-Στις 10.00 ο κ. Καράογλου θα χαιρετήσει την εκδήλωση με θέμα «αντιμετώπιση κρουσμάτων απάτης-πρόληψη-έγκαιρη ανίχνευση καταστολή» που διοργανώνει το Ελληνικό Ινστιτούτο κατά της απάτης, στην αποθήκη Γ΄ στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης.

-Στις 19.00 ο υπουργός Μακεδονίας και Θράκης, μαζί με τον δήμαρχο Γρεβενών κ. Δημοσθένη Κουπτσίδη, θα εγκαινιάσει στο φουαγιέ του Πολιτιστικού Κέντρου Γρεβενών την κινητή περιοδική έκθεση «Κειμήλια Απελευθέρωσης Μακεδονίας Βαλκανικοί Πόλεμοι 1912-1913» και την έκθεση βιβλίου «Τίτλοι Ιστορίας και Απελευθέρωσης».

Κυριακή 31 Μαρτίου 2013

-Στις 11.00, μαζί με τον δήμαρχο Λαγκαδά κ. Γιάννη Αναστασιάδη, ο ΥΜΑΘ θα εγκαινιάσει στο 2ο Γυμνάσιο Λαγκαδά την κινητή περιοδική έκθεση «Κειμήλια Απελευθέρωσης Μακεδονίας 1912-1913». Η έκθεση συνδιοργανώνεται από το ΥΜΑΘ, το Ίδρυμα Μουσείου Μακεδονικού Αγώνα, το Γ΄ Σώμα Στρατού και το Πολεμικό Μουσείο Θεσσαλονίκης, με την ευγενική υποστήριξη της ΔΕΘ Α.Ε.

Δευτέρα 01 Απριλίου 2013

-Στις 09.00 ο κ. Καράογλου θα επισκεφθεί το Σιδηρόκαστρο Σερρών και θα συναντηθεί στο Επισκοπείο με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Σιδηροκάστρου κ. Μακάριο.

-Στις 09.30 ο ΥΜΑΘ θα επισκεφθεί το δημαρχείο Σιντικής και θα συναντηθεί με τον δήμαρχο κ. Απόστολο Καρύδα.

-Στις 10.30 θα επισκεφθεί το τελωνείο του Προμαχώνα, όπου θα ανακοινώσει τις πρωτοβουλίες του ΥΜΑΘ για την αναμόρφωση των δυο κύριων πυλών εισόδου της χώρας.

-Στις 12.30 ο κ. Καράογλου θα μεταβεί στο Πολύκαστρο όπου θα συναντηθεί με τον δήμαρχο Παιονίας κ. Αθανάσιο Λαπόρδα, ενώ

-Στις 13.00, σε συνέχεια της παρουσίας του στο τελωνείο του Προμαχώνα, θα επισκεφθεί το τελωνείο των Ευζώνων.