, Πέμπτη
30 Νοεμβρίου 2023

Στα βουνά της Β. Ελλάδος…

DSC09595 

Η Διεύθυνση Αθλητισμού & Πολιτισμού (Τμήμα Αθλητικής Ανάπτυξης) του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου, στο πλαίσιο της συνεργασίας του Δήμου μας με το Εθνικό Χιονοδρομικό Κέντρο Σελίου (Ε.Χ.Κ.Σ.), οργανώνει Πρόγραμμα Χειμερινών Δράσεων,  που αφορά εξορμήσεις για τους δημότες, που ενδιαφέρονται να αποδράσουν στο χιόνι, καθώς  και για οργανωμένα γκρουπ μαθητών, από τα σχολεία των δύο δημοτικών ενοτήτων.

 Το Ε.Χ.Κ.Σ., στo πλαίσιο της συνεργασίας με το δήμο μας, προσφέρει ειδικές τιμές για επισκέψεις σχολείων ή δημοτών με οργανωμένες εκδρομές.

 Στις τιμές των προσφορών περιλαμβάνονται ανάλογα κατ’ άτομο :

Α.  ενοικίαση σκι και δίωρο μάθημα  (από Δευτέρα – Παρασκευή : 16 € / Σαββατοκύριακα & αργίες : 18 €),

Β.  ενοικίαση snowboard και δίωρο μάθημα (από Δευτέρα – Παρασκευή : 18 € / Σαββατοκύριακα & αργίες : 19 €), ενοικίαση ελκήθρου 4€ ανά ώρα.

Γ. ενοικίαση ελκήθρου:  5 € για καθημερινές

Δ. ενοικίαση ελκήθρου Σαβ/κύριακα & αργίες: 4 € ανά ώρα.

Ε. απλή μετάβαση στο Χιονοδρομικό Κέντρο : 8 €

Οποιαδήποτε οικονομική συναλλαγή αφορά το Ε.Χ.Κ.Σ., για την έκδοση των αντίστοιχων ταμειακών παραστατικών.

Η ασφάλεια κατά τη μεταφορά των εκδρομέων στο Χιονοδρομικό Κέντρο, καλύπτεται από τον ανάδοχο μεταφορέα (πρακτορείο), βάσει νόμου, ενώ κατά την παραμονή στο Χιον. Κέντρο, ζητήματα ασφάλειας καλύπτονται πλήρως από το φορέα (πληροφ.: www.seli-ski.gr).

Το Ε.Χ.Κ.Σ. καλύπτει τη μεταφορά με δικά του μέσα (λεωφορεία), με αφετηρία οριζόμενα σημεία του δήμου μας και επιστροφή το απόγευμα.

Οι ενδιαφερόμενοι, μπορούν να επικοινωνήσουν στο γραφείο της  υπηρεσίας (Διεύθυνση Αθλητισμού & Πολιτισμού, ώστε να δηλώσουν συμμετοχή για τις ημέρες των εξορμήσεων.

ñ  Για τα σχολικά γκρουπ, οι εξορμήσεις θα αφορούν τις ημέρες Δευτέρα ως Παρασκευή, με τη συνοδεία δασκάλων και γονέων

ñ  Για ενήλικες ή οικογένειες, οργανώνονται εξορμήσεις τις ημέρες Σάββατο & Κυριακή (εφόσον συμπληρώνονται το ελάχιστο 25 συμμετοχές), με συνοδεία γυμναστή – υπαλλήλου της υπηρεσίας μας .

Το διάστημα υλοποίησης του προγράμματος αφορά τους μήνες Φεβρουάριο & Μάρτιο 2013, εφόσον οι συνθήκες στο Χιονοδρομικό Κέντρο είναι ευνοϊκές.

           

Πληροφορίες:

κα. Χριστοπούλου Αντριάνα, κος Πιπερτζής Ιωάννης

Δημοτικό Γυμναστήριο Κολοκοτρώνη (2ος όροφος)

τηλ. 2310 705442 / 574155