, Πέμπτη
21 Σεπτεμβρίου 2023

Συνεχίζεται το θρίλερ με τον Αλκέτ Ριζάι

fulakes-malandrinouΠαραμένει ο συναγερμός στις φυλακές Μαλανδρίνου, καθώς ο κακοποιός Αλκέτ Ριζάι συνεχίζει να κρατά ομήρους, ζητώντας να του παραχωρηθεί ένα αυτοκίνητο διαφυγής.

Συγκεχυμένες είναι οι πληροφορίες σχετικά με τον αριθμό των ομήρων, καθώς γίνεται λόγος για τέσσερα έως έξι άτομα, ενώ είναι αδιευκρίνιστο αν σε ομηρία είναι μόνο σωφρονιστικοί υπάλληλοι ή και κρατούμενοι.

Η απόπειρα απόδρασης του κακοποιού έχει ξεκινήσει από το βράδυ του Σαββάτου, οπότε, άγνωστο πώς, κατάφερε να περάσει από την πτέρυγα όπου βρισκόταν έγκλειστος, στο φρουραρχείο και κοντά στην πύλη εξόδου των φυλακών.

Ο Ριζάι φέρεται αποφασισμένος, κρατά χειροβομβίδα και δηλώνει πως είναι ζωσμένος με εκρηκτικά. Δεν έχει διευκρινιστεί αν έχει δώσει χρονική διορία σχετικά με την απαίτηση του να του προσφερθεί το αυτοκίνητο. 

Η περιοχή αστυνομοκρατείται καθώς έχουν μεταβεί εκεί μονάδες των ΕΚΑΜ από την Πάτρα και την Αθήνα. Στις φυλακές βρίσκεται και διαπραγματευτής της ΕΛΑΣ. Υπενθυμίζεται ότι ο κακοποιός είχε αποδράσει το 2009 με ελικόπτερο, μαζί με τον Βασίλη Παλαιοκώστα από τις φυλακές Κορυδαλλού. Πρόσφατα αποφυλακίστηκε η σύντροφός του Σούλα, η οποία είχε συνδρομητικό ρόλο στην απόδραση.

Πηγή:naftemporiki.gr