, Τρίτη
26 Σεπτεμβρίου 2023

Τo ΚΘΒΕ ξανά στη Μονή Λαζαριστών

Kratiko Theatro Boreiou ElladosΤην επαναλειτουργία της σκηνής του στη Μονή Λαζαριστών ανακοίνωσε σήμερα το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος, το οποίο προ μηνών είχε αποφασίσει την αναστολή της εκεί καλλιτεχνικής του δραστηριότητας. 

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση “σε ένδειξη καλής θέλησης και συμμετοχικής διάθεσης το Κ.Θ.Β.Ε. επιστρέφει στην Μονή Λαζαριστών με τρεις παραγωγές:

Το «Blasted» της Σάρας Κέιν στην σκηνή «Σωκράτης Καραντινός»

«Το Κύμα» του Ρον Τζόουνς και το Χοροθέατρο με την παραγωγή «Imagine – ο Τζον Λένον ονειρεύεται» στο Μικρό Θέατρο καθώς και με την δράση «Κοινωνικό Θεατροπωλείο» από 29 Μαρτίου 2013 έως και την Κυριακή 9 Ιουνίου 2013″.

“Παράλληλα, το Κ.Θ.Β.Ε. επιμένει στην αναγκαιότητα μιας σύσκεψης υπό την Προεδρία του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας και Προέδρου της Μονής Λαζαριστών, κ. Απόστολου Τζιτζικώστα, για επαναδιαπραγμάτευση των όρων συμμετοχής των εταίρων και για μια πιο δίκαιη κατανομή.

Στόχος όλων μας πιστεύουμε ότι θα πρέπει να είναι η αρμονική συνεργασία των εταίρων της Μονής Λαζαριστών στην οργάνωση ενός στρατηγικού σχεδιασμού που θα αφορά στην προσέλκυση τουρισμού και στην ανάπτυξη της Μονής Λαζαριστών και της ευρύτερης περιοχής των δυτικών συνοικιών της Θεσσαλονίκης” καταλήγει η σχετική ανακοίνωση.

 Β.Στολ.