, Τρίτη
26 Σεπτεμβρίου 2023

Υπέγραψε για 4 χρόνια, διαγράφονται τα οφειλόμενα

salpigidisΑνακοινώθηκε  η συμφωνία του Δημήτρη Σαλπιγγίδη με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Ο  επιθετικός συμφώνησε να διαγραφούν  όλα τα οφειλόμενα προς αυτόν από τις  προηγούμενες χρονιές. 

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

“Επικυρώθηκε σήμερα, λίγο πριν την έναρξη του αγώνα ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός, η συμφωνία ανάμεσα στην ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ. και τον ποδοσφαιριστή Δημήτρη Σαλπιγγίδη. Στην ουσία πρόκειται για ένα «συμβόλαιο ζωής» του διεθνή ποδοσφαιριστή με την ομάδα μας!

Ο διεθνής επιθετικός συμφώνησε να διαγραφούν όλα τα οφειλόμενα ποσά προς αυτόν από τις  προηγούμενες χρονιές, δέχτηκε μείωση στο υπάρχον συμβόλαιο και επέκτασή του μέχρι το τέλος της ποδοσφαιρικής του καριέρας! Μάλιστα υπάρχει ανοιχτή πρόταση από τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ. κ. Ιβάν Σαββίδη για περαιτέρω συνεργασία και μετά την ολοκλήρωσή της.

Τα σχετικά έγγραφα της συμφωνίας υπογράφτηκαν ελάχιστα λεπτά πριν την έναρξη του αγώνα ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός στην σουίτα του κ. Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος δήλωσε στο paokfc.gr:

“Είμαστε πολύ χαρούμενοι και περήφανοι που ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης θα ολοκληρώσει την καριέρα του στην ομάδα μας. Ο Δημήτρης είναι ένα παράδειγμα επαγγελματισμού, ένας υψηλού επιπέδου αθλητής και άνθρωπος, που τιμά αθόρυβα και ουσιαστικά την φανέλα του ΠΑΟΚ αλλά και της Εθνικής Ομάδας. Τέτοιοι άνθρωποι θέλουμε να είναι οι εκφραστές των αρχών μας και απέναντί τους θα στεκόμαστε με σεβασμό και εκτίμηση και θα τους επιβραβεύουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ήθελα και συμβολικά η επικύρωση της συμφωνίας να γίνει αυτή την περίοδο που ο ποδοσφαιριστής μας βρέθηκε στο μάτι των ποδοσφαιρικών αρχών για να τονίσω για μια ακόμη φορά ότι εμείς θα υποστηρίζουμε και θα τιμούμε αθλητές με το ήθος, την αξιοπρέπεια και την αξία του Δημήτρη Σαλπιγγίδη”.

 Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης με ιδιαίτερη ικανοποίηση αποδέχτηκε την πρόταση της ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ. και συνέβαλε στην γρήγορη επικύρωση της νέας συμφωνίας, δήλωσε στο paokfc.gr:

“Η απόφασή μου να αγωνιστώ στον ΠΑΟΚ ήταν μια συνειδητή επιλογή και είμαι εξαιρετικά χαρούμενος που απ’ ότι φαίνεται εδώ θα κρεμάσω τα ποδοσφαιρικά μου παπούτσια. Θέλω πραγματικά να ευχαριστήσω τον κ. Σαββίδη και τους ανθρώπους της ομάδας που με τιμούν με την εμπιστοσύνη τους και μου έκαναν μια πολύ σοβαρή κι επαγγελματική προσέγγιση ώστε να συνεχίσουμε μαζί την πορεία μας και τα επόμενα χρόνια. Όλοι γνωρίζουν ότι για μένα πάνω απ’ όλα είναι η ομάδα και εγώ είμαι μόνο ένα μέλος της, που δίνω καθημερινά τον καλύτερό μου εαυτό για να βοηθήσω όπως μπορώ στην επίτευξη όλο και υψηλότερων στόχων. Όλοι καταλαβαίνουν ότι έχει ξεκινήσει μια νέα εποχή για τον ΠΑΟΚ. Η παρουσία ενός ισχυρού ιδιοκτήτη, σε συνδυασμό με την δυναμική που έχει αυτή η ομάδα είναι οι ισχυρότερες εγγυήσεις για το μέλλον της και χαίρομαι που θα είμαι κομμάτι της και τα επόμενα χρόνια”.

Ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ., κ. Ζήσης Βρύζας, που ήταν παρών και στην υπογραφή των νέων συμβολαίων, με τη σειρά του δήλωσε στο paokfc.gr:

“Είμαι χαρούμενος που ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης θα είναι και τα επόμενα χρόνια μαζί μας. Είναι ένας ποδοσφαιριστής που έχει ήδη προσφέρει αγωνιστικά πολλά στην ομάδα μας και έχει τις προοπτικές να προσφέρει ακόμη περισσότερα. Ο Δημήτρης είναι ο άνθρωπος που θέλουμε δίπλα μας στην προσπάθειά μας να διαμορφώσουμε έναν ΠΑΟΚ με συγκεκριμένες ποδοσφαιρικές αρχές. Είναι παράλληλα μια προσωπικότητα μεγάλου βεληνεκούς και μπορεί να αποτελέσει το παράδειγμα για τους νέους ποδοσφαιριστές που φορούν την φανέλα της ομάδας. Ειδικά, μετά την περιπέτεια με την πρώτη αποβολή της καριέρας του και ότι ακολούθησε, η ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ. θέλει έμπρακτα να τον υποστηρίξει και να αναδείξει την απεριόριστη εκτίμηση προς το πρόσωπό του”.

 Πηγή: olapaok