, Τετάρτη
27 Σεπτεμβρίου 2023

Υποκατάστημα της Πειραιώς στο δημαρχείο


Το νέο κατάστημα της τράπεζας Πειραιώς άρχισε να λειτουργεί εντός του δημαρχείου Θεσσαλονίκης (Βασ. Γεωργίου 1) στο χώρο του φουαγιέ.
Τα εγκαίνια της τράπεζας πραγματοποιήθηκαν παρουσία του δημάρχου Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη, του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου, Παναγιώτη Αβραμόπουλου, του αντιδημάρχου Διαχείρισης Οικονομικών Πόρων και Οικονομικής Ανάπτυξης, Χασδάι Καπόν, και του εκπρόσωπου της αντιπολίτευσης, δημοτικού συμβούλου, Ερωτόκριτου Θεοτοκάτου. Τα μέλη της διοίκησης του δήμου και του δημοτικού συμβουλίου, καθώς και τους υπόλοιπους προσκεκλημένους,  υποδέχθηκε ο αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος της τράπεζας Πειραιώς, Χριστόδουλος Αντωνιάδης.
Όπως ανέφερε ο δήμαρχος, Γιάννης Μπουτάρης, σκοπός του καταστήματος αυτού είναι η αρτιότερη εξυπηρέτηση των δημοτών, των δημοτικών υπαλλήλων και των υπηρεσιών του δήμου Θεσσαλονίκης, σε ένα απόλυτα ασφαλές περιβάλλον σε ότι αφορά τις ταμειακές συναλλαγές.
Σύμφωνα με τον δήμαρχο, πρόκειται για μια συνεργασία του δημοσίου και ιδιωτικού τομέα με στόχο το αμοιβαίο όφελος και την  προαγωγή του συμφέροντος των δημοτών.