, Κυριακή
03 Δεκεμβρίου 2023

Φ.Κρανιδιώτης:Γελοίο το θέμα με το tweet

“Γελοίο” χαρακτήρισε το θέμα που προέκυψε με την ανάρτησή του στο Twitter ο Φαήλος Κρανιδιώτης.

failosΜιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό Βήμα FM, ο κ. Κρανιδιώτης διευκρίνισε ότι αρχικά είχε γράψει κάποια σχόλια για τον ΣΥΡΙΖΑ και τα γεγονότα στις Σκουριές Χαλκιδικής. Στη συνέχεια όπως είπε, του απάντησε κάποιος «με ψευδώνυμο από τον ήρωα του Ντοστογιέφσκι και χωρίς πρόσωπο για τη βία και το θάνατο του ‘γέρου’ του».

«Μου προσφέρει το μελλοντικό πτώμα του υποτιθέμενου πατρός του, για να κάνει μαύρο χιούμορ και να βρει πολιτικά επιχειρήματα. Φυσικά, τον θεώρησα ως αυτό που είναι: διαδικτυακός καλικάντζαρος, τρολ. Ένας Έλληνας δεν κάνει ποτέ αστειάκια με το θάνατο του πατέρα του για να βρει πολιτικά επιχειρήματα και να προσφέρει το πτώμα του σε αγνώστους», σημείωσε.

Επισήμανε ακόμη ότι ο ίδιος του απάντησε «ανάλογα, με το ίδιο μακάβριο χιούμορ, αυτού του χωρίς όνομα και χωρίς πρόσωπο».

Κληθείς να σχολιάσει την αντίδραση του κυβερνητικού εκπροσώπου στην ανάρτησή του, ο κ. Κρανιδιώτης υποστήριξε πως ο κ. Κεδίκογλου αιφνιδιάστηκε. «Αν τον ρωτήσετε σήμερα που έχει πλήρη εικόνα, γιατί δεν είχε παρακολουθήσει όλη τη συζήτηση και δεν είχε αντιληφθεί τι έκανε ο άλλος τύπος με το ψευδώνυμο, νομίζω ότι θα έχει άλλη άποψη», ανέφερε.

 naftemporiki.gr

#Tags: ΣΥΡΙΖΑ