, Κυριακή
03 Δεκεμβρίου 2023

ΧΩΡΙΣ ΝΕΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ ΑΥΡΙΟ ΤΡΙΤΗ…

   Από την Εταιρεία Ύδρευσης & Αποχέτευσης Θεσσαλονίκης ανακοινώνεται ότι αύριο Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2013 από τις 08:00 έως τις 11:00, θα πραγματοποιηθούν εργασίες λόγω συνδέσεων αγωγών του δικτύου ύδρευσης στη συμβολή των οδών  Βασιλείου Τσορλίνη με Γιαννιτσών  του Δήμου Θεσσαλονίκης. Συγκεκριμένα, θα υπάρξουν προβλήματα υδροδότησης στις οδούς Γιαννιτσών, Χρήστου Πίψου, Σαπφούς, Κων/νου Οικονόμου καθώς επίσης και σε όλες τις παρακείμενες σε αυτές οδούς του Δήμου Θεσσαλονίκης.

   Οι εργασίες που θα εκτελεστούν είναι  απαραίτητες για την ομαλή λειτουργία του δικτύου και θα καταβληθούν  προσπάθειες για την όσο το δυνατό ταχύτερη αποκατάσταση της υδροδότησης της περιοχής.

——————————

        Από την Εταιρεία Ύδρευσης & Αποχέτευσης Θεσσαλονίκης ανακοινώνεται ότι αύριο Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2013 από τις 12:00 έως τις 16:00, θα πραγματοποιηθούν εργασίες λόγω συνδέσεων αγωγών του δικτύου ύδρευσης στη συμβολή των οδών Αθανασίου Διάκου με Κιλκίς του Δήμου Νεάπολης – Συκεών . Λόγω των εργασιών θα υπάρξουν προβλήματα υδροδότησης στις οδούς Αθανασίου Διάκου, Κιλκίς, Ακροπόλεως καθώς και σε όλες τιςπαρακείμενες σε αυτές οδούςτου Δ. Νεάπολης – Συκεών.

Οι εργασίες που θα εκτελεστούν κρίνονται απαραίτητες για την ομαλή λειτουργία του δικτύου ύδρευσης και θα καταβληθούν προσπάθειες για την όσο το δυνατό ταχύτερη αποκατάσταση της υδροδότησης και την μικρότερη ενόχληση των καταναλωτών.

         Ευχαριστούμε για την κατανόηση.