, Παρασκευή
01 Δεκεμβρίου 2023

Χειροπέδες σε κλέφτη σιδηροδρομικού υλικού αξίας 12.500 ευρώ

Ενας 45χρονος είναι ο δράστης της κλοπής σιδηροδρομικού υλικού του ΟΣΕ που πραγματοποιήθηκε στις 17 Φεβρουαρίου στη σιδηροδρομική γραμμή του Σταθμού Μυρρίνης-Σερρών, ο οποίος ταυτοποιήθηκε μετά από έρευνα και αξιοποίηση πληροφοριών.

Ο 45χρονος, σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, αφαίρεσε από τη σιδηροδρομική γραμμή του σταθμού Μυρρίνης-Σερρών 250 μεταλλικούς στρωτήρες, βάρους πενήντα κιλών περίπου ο καθένας και ψιλό υλικό για το δέσιμο της γραμμής, σε απόσταση περίπου εκατόν πενήντα μέτρων.

Ο δράστης πούλησε την επόμενη μέρα έναντι χρηματικού ποσού το κλεμμένο υλικό του Ο.Σ.Ε. σε άγνωστο άτομο. Σύμφωνα με υπεύθυνο του Ο.Σ.Ε. η συνολική χρηματική αξία του κλεμμένου υλικού ανέρχεται στις 12.500 ευρώ. Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, θα αποσταλεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών, ενώ προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Νέας Ζίχνης Σερρών.

Πηγή : tanea.gr