, Τρίτη
28 Νοεμβρίου 2023

Χρυσή Αυγή σε ρόλο…ελεγκτή

 xrusi-augi11Σάλος στο Νοσοκομείο Τρίπολης με  την αιφνιδιαστική επίσκεψη μελών της Χρυσής Αυγής , προκειμένου να διαπιστώσουν αν απασχολούνται στο νοσοκομείο αλλοδαπές αποκλειστικές νοσοκόμες.

  Όπως αναφέρει το ArcadiaPortal.gr, η Τοπική Οργάνωση της Χρυσής Αυγής είχε δεχτεί καταγγελίες από μέλη του Σωματείου Αποκλειστικών Νοσοκόμων ότι λαθρομετανάστριες προσφέρουν παράνομες και ανασφάλιστες υπηρεσίες αποκλειστικής νοσοκόμας .

Έτσι προχώρησαν σε αυτόν τον έλεγχο, στον οποίο διαπίστωσαν πως πράγματι εργάζονταν παράνομες αποκλειστικές.  Τα μέλη της Χρυσής Αυγής συναντήθηκαν με τη διοικήτρια του νοσοκομείου η οποία φέρεται να δήλωσε ότι έχει …κοινούς στόχους με την οργάνωση σε ότι αφορά την απομάκρυνση των παράνομων νοσοκόμων. Έδωσαν μάλιστα και κοινή συνέντευξη.

Η στάση αυτή της διοικήτριας προκάλεσε την αντίδραση του ιατρικού προσωπικού καθώς όπως δηλώνει ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αρκαδίας  Παπασταματάκης Γεώργιος, η διοίκηση του Παναρκαδικού Νοσοκομείου δεν ανταποκρίνεται στο θεσμικό της ρόλο

 Να σημειωθεί ότι η Αρκαδία είναι η εκλογική περιφέρεια του υπουργού Υγείας Ανδρέα Λυκουρέντζου κάτι που προκαλεί ακόμη περισσότερες παρασκηνιακές συζητήσεις στο Νοσοκομείο της Τρίπολης.