, Σάββατο
22 Μαρτίου 2025

search icon search icon

Χωρίς νερό τη Δευτέρα οι περιοχές…

eyath-agogos

“Από την Εταιρεία Ύδρευσης & Αποχέτευσης Θεσσαλονίκης ανακοινώνεται ότι τη Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2013 από τις 08:00 έως τις 16:00, θα πραγματοποιηθούν εργασίες λόγω συνδέσεων νέων αγωγών του δικτύου ύδρευσης στην οδό  Χαλκέων  του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα, θα υπάρξουν προβλήματα υδροδότησης στις οδούς Βενιζέλου, Φιλίππου, Μητροπολίτου Γενναδίου και Εγνατία  καθώς επίσης και σε όλες τις παρακείμενες σε αυτές οδούς του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Οι εργασίες που θα εκτελεστούν είναι  απαραίτητες για την ομαλή λειτουργία του δικτύου και θα καταβληθούν  προσπάθειες για την όσο το δυνατό ταχύτερη αποκατάσταση της υδροδότησης της περιοχής.”

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.