fbpx

, Σάββατο
25 Ιανουαρίου 2025

search icon search icon

Η κλήρωση της φάσης των 16 του Champions League


Τα ζευγάρια Μίλαν – Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ξεχωρίζουν από την κλήρωση της φάσης των “16” του Champions League που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης στη Νιόν της Ελβετίας.

Τα ζευγάρια της φάσης των 16

Γαλατάσαραϊ – Σάλκε
Σέλτικ – Γιουβέντους
Άρσεναλ – Μπάγερν Μονάχου
Σαχτάρ Ντόνετσκ – Ντόρτμουντ
Μίλαν – Μπαρτσελόνα
Ρεάλ Μαδρίτης – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Βαλένθια – Παρί Σεν Ζερμέν
Πόρτο – Μάλαγα
* Οι περιορισμοί της κλήρωσης ήταν δύο. Δεν μπορούσαν να κληρωθούν μεταξύ τους ομάδες από την ίδια ομοσπονδία (χώρα) ή ομάδες που ήταν μαζί στη φάση των ομίλων.
* Οι πρώτοι αγώνες θα διεξαχθούν στις 12/13/19/20 Φεβρουαρίου στις έδρες των ομάδων που συνέθεσαν το γκρουπ των ανίσχυρων και οι επαναληπτικοί στις 5/6/12/13 Μαρτίου, στις έδρες των ισχυρών.

Τα γκουπ δυναμικότητας

Ισχυροί: Παρί Σεν Ζερμέν, Σάλκε, Μάλαγα, Ντόρτμουντ, Γιουβέντους, Μπάγερν Μονάχου, Μπαρτσελόνα, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Ανίσχυροι: Πόρτο, Άρσεναλ, Μίλαν, Ρεάλ Μαδρίτης, Σαχτάρ Ντόνετσκ, Βαλένθια, Σέλτικ, Γαλατάσαραϊ

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.