12:35, Τρίτη
28 Ιουνίου 2022

Ο Πάνος Καρδαράς Αντιπρόεδρος στο Σύνδεσμο Επιχειρηματιών Ελλάδος

Του Γιάννη Νάκου

Σε πολύ ζεστό κλίμα πραγματοποιήθηκε η συνάντηση φίλων του Πάνου Καρδαρά στη Θεσσσαλονίκη την Πέμπτη 8/3.

Φίλοι και συνεργάτες τίμησαν τον Πάνο Καρδαρά, ο οποίος το βράδυ της Πέμπτη διοργάνωσε δείπνο σε εστιατόριο στην περιοχή της Καλαμαριάς.

« Η έκπληξη»

Αξίζει να σημειωθεί, πως κατά την διάρκεια της βραδιάς, ο πρόεδρος Συνδέσμου Επιχειρηματιών Ελλάδας, πήρε τον λόγο και ανακοίνωσε πως ο Πάνος Καρδαράς θα είναι ο νέος αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Επιχειρηματιών Ελλάδας.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Karfitsa ο κ.Καρδαράς δεν γνώριζε τίποτα σχετικά με την ανακοίνωση η οποία μάλιστα τον άφησε απόλυτα ικανοποιημένο και χαρούμενο

«Οι καλεσμένοι»

Την έκπληξη αλλά και συνάμα χαρά τους δεν έκρυψαν και οι παρευρισκόμενοι στο δείπνο που παρέθεσε ο κ.Καρδαράς.

Μεταξύ άλλων στο δείπνο βρέθηκε ο πρόεδρος του ΟΛΘ, κ. Μέλλιος, ο πρόεδρος της Λέσχης Καταδρομέων Θεσσαλονίκης και αντιπρόεδρο της ΠΟΕΔ ,κ. Ρούσης, ο πρόεδρος Συνδέσμου Επιχειρηματιών Ελλάδας και αντιπρόεδρος του Ελληνικορωσικού επιπμελητηρίου, Γιάννης Μανδρινός, ο επιχειρηματίας και το επίτιμο μέλος της ΠΟΕΔ, κ. Ραπτόπουλος, το προεδρείο των ΑΝΕΛ Θεσσαλονίκης και ο Περιφερειάρχης Οργανωτικού Κ. Μακεδονίας, Π. Μυλωνάς, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, το μέλος της Δ.Σ της ΔΕΘ-Helexpo, κ. Αθανασούδης, η ομάδα «ΜΑΡΑΘΩΝ» Καλαμαριάς αλλά και εκπρόσωποι της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής.

Από την πλευρά του ο Πάνος Καρδαράς, ευχαρίστησε όλους όσους τον τίμησαν με την παρουσία του και ανέφερε: «Όσοι ήρθαμε σήμερα εδώ νομίζω ότι μας ενώνει πρώτον η αγάπη για την πατρίδα, σε συνάρτηση με μια κοινωνία αρχών και αξιών που στηρίζεται στην οικογένεια, στην λαμπρή ιστορία του τόπου και στις χριστιανικές παραδόσεις. Δεύτερον η πίστη στην πρόοδο και την προκοπή που έρχεται μέσα από την γνώση, την τεχνολογία και την εργατικότητα, την εμπειρία και την συνειδητή προσπάθεια για το αναγκαίο κοινό καλό με σχέδιο και οργάνωση. Τρίτον, η αναγνώριση σε αρχές και κανόνες που επιβάλουν διαφάνεια στον δημόσιο βίο και καθαρές συμπεριφορές, ώστε να μην μένουν «παράθυρα» για ανομίες που έχουν κάνει τεράστια διαχρονική ζημιά στην χώρα». Ενώ, ως μέλος του Δ.Σ του ΟΛΘ, σημείωσε πως βλέπει νέα προοπτική ανάπτυξης στο λιμάνι και αναφέρθηκε στην ανάδειξη διαφόρων παραβατικών περιστατικών και θέματα που πήγαν στην δικαιοσύνη και προωθήθηκαν στην βουλή για επερώτηση, μετά από δικές του ενέργειες.

Τέλος η Karfitsa έμαθε ότι στο εγγύς μέλλον το όνομα του κ.Καρδαρά θα «παίξει» ακόμη πιο δυνατά σε έντονα συνεργατικά σχήματα.