, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Η αστυνομία έκανε έφοδο στα… στριπτιτζάδικα (φωτό και video)

striptitzadiko3Έφοδο σε οκτώ στριπτιτζάδικα έκανε τα ξημερώματα η αστυνομία στο πλαίσιο ελέγχων για τον εντοπισμό πιθανών θυμάτων εμπορίας ανθρώπων, με σκοπό τη σεξουαλική τους εκμετάλλευση και έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφίες από την επιχείρηση.

Στα συγκεκριμένα μαγαζιά υπήρχαν διαμορφωμένοι χώροι όπου οι χορεύτριες έκαναν ακόμη και σεξ με πελάτες έναντι πληρωμής. Εις βάρος τους θα κινηθεί η διαδικασία της απέλασης αφού δεν είχαν βιβλιάριο υγείας για εκδιδόμενα πρόσωπα.

Κατασχέθηκε συνολικά το χρηματικό ποσό των 1.810 ευρώ και πλήθος καρτών διαφόρων χρωματισμών και λογοτύπων, οι οποίες χρησιμοποιούνταν αντί χρημάτων στις συναλλαγές των πελατών με τις χορεύτριες, στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους.

striptitzadiko1Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης από την Υποδιεύθυνση Οργανωμένου Εγκλήματος και Εμπορίας Ανθρώπων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, σε συνεργασία με τις Υποδιευθύνσεις Ασφάλειας Αθηνών, Δυτικής και Νοτιοανατολικής Αττικής στα κέντρα strip show έγιναν 25 συλλήψεις, 14 ανδρών και 11 γυναικών καθώς και 145 προσαγωγές.

striptitzadiko1Οι προσαχθέντες είναι εργαζόμενοι στα συγκεκριμένα νυχτερινά κέντρα. Οι πέντε από αυτούς διαπιστώθηκε ότι δεν είχαν άδεια εργασίας. Ανάμεσα στους συλληφθέντες είναι 12 Έλληνες και δυο ξένοι άνδρες και 11 αλλοδαπές γυναίκες.

Σε βάρος τους σχηματίστηκαν δικογραφίες για τα, κατά περίπτωση, αδικήματα της διευκόλυνσης ακολασίας άλλων, της στέρησης βιβλιαρίου υγείας από άτομα αλλοδαπής υπηκοότητας, ενώ σε βάρος ενός συλληφθέντα ημεδαπού διαπιστώθηκε ότι εκκρεμούσε δικαστική απόφαση.Οι έρευνες έγιναν στην ευρύτερη περιοχή της Αθήνας, της Δυτικής και Νοτιοανατολικής Αττικής.

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.