, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

«Η ληστεία συνεχίζεται»

ÁÈÇÍÁ-ÂïõëÞ ,óõæÞôçóç 2ç çìÝñá ãéá ôçí ðáñï÷Þ øÞöïõ åìðéóôïóýíçò óôçí êõâÝñíçóç Ã. ÐáðáíäñÝïõ// ÐÁÍÏÓ ÊÁÌÌÅÍÏÓ.(EUROKINISSI-ÃÉÙÑÃÏÓ ÊÏÍÔÁÑÉÍÇÓ)Την πώληση του 33% του ΟΠΑΠ, έναντι του αντιτίμου των 652 εκατ. ευρώ  καταγγέλλουν οι «Ανεξάρτητοι Έλληνες.

Την απόφαση να δοθεί ο ΟΠΑΠ έναντι των κερδών 18 μηνών σε συγκεκριμένο επιχειρηματία ακόμη και πριν από τις εκλογές την είχαμε προαναγγείλει από το βήμα της Βουλής και μας ασκήθηκε μέχρι και αγωγή αποζημίωσης» τονίζεται σε ανακοίνωση του κόμματος.

« Όσον αφορά το τίμημα παραπέμπουμε σε παλαιότερη δήλωση του πρωθυπουργού στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης και ενδεικτικά παραθέτουμε την δήλωση του σημερινού υφυπουργού Αθλητισμού που είπε ότι ο ΟΠΑΠ: «είναι σαν την αγελάδα η οποία δίνει γάλα, γάλα, γάλα. Για να την σφάξεις, πρέπει να έχεις πολλαπλάσιο κέρδος. Αλλιώς δεν την σφάζεις. Η ληστεία συνεχίζεται» καταλήγει η ανακοίνωση.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.