, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Θέλει (και) το Καυτατζόγλειο ο Σαββίδης!

kaftatzogleioΣύμφωνα με ρεπορτάζ που είδε το φως της δημοσιότητας ο Ιβάν Σαββίδης θέλει το Καυτανζόγλειο για έδρα του ΠΑΟΚ, για όσο καιρό θα χρειαστεί για να χτιστεί το νέο γήπεδο της ομάδας!

Θα δούμε στο μέλλον τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο του Ηρακλή; Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του soccerplus, ο μεγαλομέτοχος του «δικεφάλου» έχει βάλει στο μάτι το γήπεδο του Γηραιού, στο πλαίσιο της νέας Τούμπας που οραματίζεται!

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο Σαββίδης θέλει να γκρεμίσει το γήπεδο και να φτιάξει νέο γήπεδο για τον ΠΑΟΚ στο σημείο που βρίσκεται τώρα η Τούμπα. Στο χρόνο που θα μεσολαβήσει, δηλαδή περίπου δύο χρόνια, θέλει η ομάδα του να παίξει στο Καυτανζόγλειο και φέρεται να έχει ήδη κάνει επαφές! Το γεγονός μάλιστα έχει εξοργίσει τον Ηρακλή, ο οποίος θέλει να αναπτύξει περισσότερο τους χώρους του γηπέδου και να τους εκμεταλλευτεί για να του αποφέρουν έσοδα, πόσω μάλλον αν ανέβει κατηγορία, ενώ όλο αυτό το διάστημα συνεχίζει να πληρώνει το ενοίκιο για το γήπεδο, παρά τις οικονομικές του δυσκολίες.

Οι «κυανόλευκοι» βλέπουν τη διοίκηση του Σταδίου να μην απαντά σε κάποια αιτήματα που έχει υποβάλει και κάποιοι συνδέουν το γεγονός αυτό με τον Σαββίδη!

#Tags: ΠΑΟΚ

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.