, Τρίτη
16 Απριλίου 2024

search icon search icon

Καλούνται 140.000 δικαιούχοι επιδόματος θέρμανσης

  πετρελαιο-θέρμανσηςΗ Γενική Γραμματεία Πηροφοριακών Συστημάτων του υπουργείου Οικονομικών στέλνει   ειδοποιητήρια σε 140.000 φορολογούμενους που είναι δικαιούχοι του επιδόματος θέρμανσης, αλλά δεν έχουν αξιοποιήσει έως τώρα αυτή  τη δυνατότητα.

   Οι φορολογούμενοι αυτοί παρότι είναι δικαιούχοι του επιδόματος δεν το γνωρίζουν και καλούνται από τη Γενική Γραμματεία να υποβάλλουν με βάση την προβλεπόμενη διαδικασία, αίτηση προκειμένου να επωφεληθούν του μέτρου.

   Σημειώνεται ότι δικαιούχοι του επιδόματος θέρμανσης είναι όσοι έχουν ετήσιο εισόδημα ώς 25.000 ευρώ όριο που αυξάνεται στα 35.000 ευρώ για οικογένειες, χωρίς παιδιά. Το όριο προσαυξάνεται κατά 3.000 ευρώ για κάθε ένα από τα τρία πρώτα προστατευόμενα τέκνα για οικογένεια με παιδιά.

 Η ακίνητη περιουσία των δικαιούχων του επιδόματος δεν θα πρέπει να υπερβαίνει (αντικειμενική αξία) τα 150.000 ευρώ για τον άγαμο και τα 200.000 ευρώ για το ζευγάρι.

Πηγή Πρώτο Θέμα

 

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.