, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Νέο κατάστημα καφέ σε εμπορικό κέντρο της Θεσσαλονίκης!

Η Nespresso εγκαινίασε το δεύτερό της κατάστημα στη Θεσσαλονίκη, στο εμπορικό κέντρο Mediterranean Cosmos.
Στη νέα Boutique, τα μέλη του Nespresso Club της Θεσσαλονίκης έχουν τη δυνατότητα να ζήσουν την απόλυτη εμπειρία Nespresso, μέσα από τις 24 Εκλεκτές Ποικιλίες καφέ, τη μεγάλη γκάμα μηχανών και αξεσουάρ και την άριστη εξυπηρέτηση από τους εξειδικευμένους Coffee Specialists.
Tα εγκαίνια του νέου καταστήματος συνοδεύτηκαν από μία αξέχαστη εμπειρία.
Με τη βοήθεια της τεχνολογίας επαυξημένης πραγματικότητας (augmented reality), οι επισκέπτες του Mediterranean Cosmos είχαν την ευκαιρία να ζήσουν τη διαδρομή ενός κόκκου καφέ από τις καλλιέργειες της Βραζιλίας μέχρι το φλιτζάνι.
Συγκεκριμένα, ταξίδεψαν εικονικά στις φυτείες της Βραζιλίας, συμμετείχαν στη συλλογή των ποιοτικότερων κερασιών καφέ, έζησαν τα στάδια επεξεργασίας του καφέ στο εργοστάσιο της Nespresso στην Ελβετία και απόλαυσαν τον εκλεκτής ποιότητας espresso, που μόνο η Nespresso μπορεί να προσφέρει.
Το εικονικό ταξίδι θα είναι διαθέσιμο στη νέα Nespresso Boutique στο Mediterranean Cosmos (11ο χλμ. Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης / Νέων Μουδανιών) έως και το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου.
«Αφεθείτε σε εικόνες που θα μείνουν βαθιά χαραγμένες στη μνήμη κάθε λάτρη του καφέ μέσα από την εμπειρία της επαυξημένης πραγματικότητας και μεταφερθείτε στον μαγευτικό κόσμο της Nespresso, αναφέρει η εταιρεία.
 

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.