, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Παράδειγμα προς μίμηση οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ

Η εφημερίδα “Δημοκρατική” της Ρόδου δημοσίευσε στο σημερινό της φύλλο ένα άρθρο στο οποίο αναφέρεται πως οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ “έσπασαν” από τους πανηγυρισμούς οκτώ καθίσματα στο Βενετόκλειο και επικοινώνησαν με την ΚΑΕ ΒΑΠ Κολοσσός για να τα πληρώσουν!

Διαβάστε αναλυτικά:

«Κι όμως συμβαίνουν και τέτοια πράματα στην Ελλάδα…. Αναφερόμαστε στο πρόσφατο παιχνίδι του Κολοσσού ΒΑΠ με τον ΠΑΟΚ, το οποίο παρακολούθησαν και 100-120 οπαδοί του Δικεφάλου, από τους Συνδέσμους της Ρόδου και της Κω.

Κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών -κι όχι επίτηδες- για τη νίκη της ομάδας τους οι φίλοι του ΠΑΟΚ “έσπασαν” 7-8 καθίσματα στην κερκίδα που βρισκόταν. Κάθε άλλο παρά έκαναν τους … “Κινέζους” όμως! Την επόμενη μέρα οι φίλοι του ΠΑΟΚ επικοινώνησαν με την ΚΑΕ ΒΑΠ Κολοσσός και ζήτησαν από μόνοι τους να πληρώσουν τα σπασμένα καθίσματα, μια εξαιρετική κίνηση που δεν πέρασε απαρατήρητη από τους “θαλασσί”. Και μόνο η ενέργεια αυτή των ΠΑΟΚτσήδων ήταν άξια συγχαρητηρίων.

Μακάρι όποτε οι οπαδοί των ομάδων τα “‘εσπαγαν” και όχι κατά λάθος να πλήρωναν από πάνω.. Βλέπετε η ατιμωρησία στην Ελλάδα ζει και βασιλεύει με πρόσφατο παράδειγμα τον τελικό του κυπέλλου Ελλάδας (στο μπάσκετ) …»

Δείτε το δημοσίευμα:

rodiakh-kathismata

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.