, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

"Στα χέρια" της ΕΛ.ΑΣ. δύο επικίνδυνοι κακοποιοί

astynomiaΣτη σύλληψη δύο διεθνώς διωκόμενων κακοποιών προχώρησε η Αστυνομία. Πρόκειται για έναν 44χρονο Αλβανό, που ταυτοποιήθηκε ως δράστης της δολοφονίας Ανώτατου Αξιωματικού της αλβανικής Αστυνομίας, πριν από μερικές μέρες, και για έναν ομοεθνή του 31 ετών, που διώκεται για παράνομη κατασκευή, κατοχή πολεμικών όπλων και πυρομαχικών καθώς και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών στην Αλβανία.

Οι συλληφθέντες, το βράδυ της Κυριακής εισήλθαν στην ελληνική επικράτεια και πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας εντοπίσθηκαν σε ξενοδοχείο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, όπου και συνελήφθησαν, στο πλαίσιο συντονισμένης αστυνομικής επιχείρησης.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του 31χρονου στην Αλβανία, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητες ηρωίνης, κοκαΐνης και κάνναβης, ένα πυροβόλο όπλο, ένα τουφέκι ελεύθερου σκοπευτή, δύο αυτόματα, κυνηγετικά όπλα και 11 στρογγυλοί γεμιστήρες.

Μαζί με τους δύο, συνελήφθη και 36χρονος ομοεθνής τους, που εντοπίστηκε στο ξενοδοχείο, καθώς στην κατοχή τους βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα κοκαΐνης βάρους 3,4 γραμμαρίων, ενώ στον 36χρονο είχε χορηγηθεί τακτική άδεια απουσίας από Κατάστημα Κράτησης, όπου εξέτιε ποινή κάθειρξης 8 ετών και 6 μηνών για ναρκωτικά.

 

naftemporiki.gr

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.