, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Η ΔΗΜΑΡ μιλάει για τα μεταλλεία

Θέλοντας να δώσει απάντηση στις κατηγορίες πολλών που την κατηγορούσαν ότι σιωπούσε ως κυβερνητικός εταίρος στο θέμα των μεταλλείων χρυσού, η ΔΗΜΑΡ διοργανώνει συζήτηση για το θέμα στις 8 Δεκεμβρίο υ στην Αθήνα.
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, αφορμή για την εκδήλωση είναι οι εύλογες συζητήσεις, προσδοκίες αλλά και αντιδράσεις που έχουν προκληθεί μεταξύ  των τοπικών κοινωνιών, αλλά και πανελλήνια.
«Πρόθεση  είναι να υπάρξει μια σε βάθος συζήτηση για το θέμα, στην οποία να εξεταστούν οι ωφέλειες, καθώς και οι περιβαλλοντικές, οικονομικές και κοινωνικές επιπτώσεις των σχετικών έργων, με βάση συγκεκριμένα ποιοτικά και ποσοτικά στοιχεία».
Στην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί το πρωί του ερχόμενου Σαββάτου στα γραφεία της ΔΗΜΑΡ, εισηγήσεις θα κάνουν οι Σάκης Κουρουζίδης, Ειδ. Γραμ. Επιθ. Περιβάλλοντος ΥΠΕΚΑ, Χρίστος Ελευθεριάδης, Αν. Καθ. ΑΠΘ, Κίμων Χατζημπίρος, Αν. Καθ. ΕΜΠ, Δημήτρης Πετρίδης, Τοπ. Μηχ/κός, Αλεξανδρούπολη, Παναγιώτης Σαμπατακάκης, στέλεχος ΙΓΜΕ, Σπύρος Παπαγρηγορίου, Περιβαλλοντολόγος,  Μελετητής  Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων Χαλκιδικής, Κατερίνα Αδάμ, Επικ. Καθ. ΕΜΠ, Μελετήτρια Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων Περάματος.

#Tags: ΔΗΜΑΡ

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.