, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Η WATT+VOLT «άνοιξε τις πόρτες της» και στην Αθήνα

Σε εορταστικό κλίμα εγκαινίασε χθες η WATT+VOLTτο πρώτο της κατάστημα στην Αθήνα,στη Λεωφ. Κηφισίας 217Α, στο Μαρούσι, καλώντας φίλους, συνεργάτεςκαι εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης να γιορτάσουν την έλευση μιας νέας, ολοκληρωμένης εμπειρίας υπηρεσιών ενέργειαςκαι να «φανταστούν περισσότερα» για τις δυνατότητες του ηλεκτρικού ρεύματος και του φυσικού αερίου.

Μαζί με περισσότερους από 150 φίλους της WATT+VOLTπου απόλαυσαν τη εορταστική ατμόσφαιρα, την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο δήμαρχος Αμαρουσίου, κ. Γιώργος Πατούλης και ο δήμαρχος Κηφισιάς, κ. Γιώργος Θωμάκος. Την κορδέλα εγκαινίων έκοψε ο κ. Αναστάσιος Παπαναγιώτου, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της WATT+VOLT, παρουσία του κ. Γιώργου Πατούλη.

Ο κ. Αναστάσιος Παπαναγιώτου, ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκόμενους για την παρουσία τους και δήλωσε:«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που καλωσορίζουμε τη νέα χρονιά με το άνοιγμα του καταστήματος στο Μαρούσι που είναι και το πρώτο μας στην Αθήνα. Το 2017 μας ενέπνευσε να «φανταστούμε περισσότερα» και το καταφέραμε. Στοχεύουμε ακόμη υψηλότερα για το μέλλον και φιλοδοξούμε το ευρύ κοινό να διαπιστώσει σύντομα τις λαμπρές βλέψεις μας».

Ο κ. Γιώργος Πατούλης, δήλωσε κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης: «Στο δήμο Αμαρουσίου στηρίζουμε κάθε προσπάθεια του επιχειρείν. Το νέο κατάστημα της WATT+VOLTείναι ένα καινοτόμο κατάστημα που σχετίζεται με την εξοικονόμηση ενέργειας, τους νέους ανθρώπους, και όλους όσοι προσπαθούν παρά τις δυσκολίες και τις προκλήσεις. Ευχόμαστε τα καλύτερα στηWATT+VOLTαλλά και στους ανθρώπους της».

Ο κ. Γιώργος Θωμάκος συνεχάρη με τη σειρά του τονκ. Παπαναγιώτου και ανέφερε: «Παρακολουθούμε κι εμείς τηνεπιτυχημένη πορεία της WATT+VOLT και διερευνούμε τη δυνατότητα μιας πιθανής συνεργασίας. Μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, η καινοτόμος αυτή εταιρεία, με τις νεοφανείς πρακτικές και τις έξυπνες ιδέες σε όλο το εύρος του κλάδου ενέργειας, έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη χιλιάδων πολιτών».

Το νέο κατάστημα WATT+VOLT άνοιξε τις πόρτες του στο ευρύ καταναλωτικό κοινό με στόχο να προσφέρει φιλική εξυπηρέτηση και άμεση ενημέρωση σχετικά με την εξοικονόμηση που μπορεί να πετύχει κάθε ενδιαφερόμενος στο λογαριασμό του. Πέρα από την εξασφάλιση ανταγωνιστικών τιμών ρεύματος έως -25%, στο κατάστημα WATT+VOLTοι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν καινοτόμες υπηρεσίες. Μεταξύ αυτών, η βραβευμένη«έξυπνη» υπηρεσίαsmartwatt, η οποία μετατρέπει ένα απλό σπίτι σε «έξυπνο», καθώς και η πρωτοποριακή βραβευμένη πλατφόρμαWATT+VOLT EnergyAnalyticsτης υπηρεσίας SmartEnergy που επιτρέπει σε επιχειρήσεις και οργανισμούς να εντοπίζουν τη σπατάλη ενέργειας και να εξοικονομούν πόρους, μειώνοντας το ενεργειακό τους αποτύπωμα.

Το 2017, η εταιρεία έλαβε τη στρατηγική απόφαση να εισέλθει δυναμικά στη λιανική αγορά, αναπτύσσοντας δίκτυο καταστημάτων σε όλη την Ελλάδα. Μέσα σε ένα χρόνο άνοιξαν 10 καταστήματα(Θεσσαλονίκη, Σέρρες, Βέροια, Λάρισα, Τρίκαλα, Χαλκίδα, Πάτρα, Αθήνα, Γιάννενα, Εύοσμος), 5 ακόμη βρίσκονται υπό κατασκευήσε Αθήνα, Κομοτηνή, Ξάνθη, Αλεξανδρούπολη και Πειραιά, ενώ συνολικά, ως το τέλος του 2018, αναμένεται να λειτουργήσουν 20 καταστήματα και shop-in-shopσε κεντρικές πόλεις της χώρας.

Κατάστημα WATT+VOLT Αθήνα:

Λεωφ. Κηφισίας 217Α, Μαρούσι, Τηλ.: 2130.189.300

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.