Αναζητείται 64χρονος π. βουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ…

Εντοπίστηκε, ύστερα από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση σε δύο τοπικές κοινότητες της Λακωνίας, οπλισμός και φυσίγγια. Για την υπόθεση αυτή συνελήφθη, σήμερα (11-3-2013) το πρωί, σε Τοπική Κοινότητα του Δήμου Ανατολικής Μάνης Λακωνίας, μία 53χρονη ημεδαπή, ενώ αναζητείται ο 64χρονος ημεδαπός, σύζυγος της, για παράβαση του νόμου περί όπλων.
Η αστυνομική επιχείρηση οργανώθηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Σπάρτης και το Αστυνομικό Τμήμα Γυθείου, με τη συμμετοχή αστυνομικών των Ομάδων Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) των Αστυνομικών Διευθύνσεων Αρκαδίας, Λακωνίας και Μεσσηνίας, καθώς και της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας.
Ειδικότερα, στο πλαίσιο της επιχείρησης έγιναν έρευνες σε δύο οικίες, ιδιοκτησίας του 64χρονου ημεδαπού, σε τοπικές Κοινότητες των Δήμων Ανατολικής Μάνης και Σπάρτης Λακωνίας. Κατά τις έρευνες, που πραγματοποιήθηκαν παρουσία δικαστικών λειτουργών, συνελήφθη η 53χρονη σύνοικος-σύζυγος του 64χρονου, ενώ βρέθηκαν και κατασχέθηκαν :
-Ένα (1) τυφέκιο και μία (1) διόπτρα,
-δύο (2) περίστροφα, εκ των οποίων ένα πλήρη φυσιγγίων,
-ένα (1) κυνηγετικό τυφέκιο,
-ένα (1) πιστόλι εκτόξευσης φωτοβολίδων και εβδομήντα οκτώ (78) καψύλλια,
-τετρακόσια σαράντα πέντε (445) φυσίγγια διαφόρων τύπων και διαμετρημάτων,
-ένας (1) γεμιστήρας πολεμικού τυφεκίου,
-ένα (1) πτυσσόμενο στιλέτο,
-μία (1) σπάθα με μήκος λάμας -56- εκατοστών,
-ένα (1) ξίφος με μήκος λάμας -80- εκατοστών,
-μεγάλος αριθμός από σκάγια και αμπούλες, καθώς και ακαριαίο φυτίλι.
Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο συνεχίζονται από το Τμήμα Ασφαλείας Σπάρτης, για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του 64χρονου. Ο 64χρονος που αναζητείται λέγεται Σταύρος Ανδρουτσάκος και ήταν υποψήφιος βουλευτής του ΛΑ.ΟΣ.
Πηγή:kathimerini.gr