, Παρασκευή
01 Δεκεμβρίου 2023

Bonus 10% στον καταναλωτή από τον Μαρινόπουλο σε 5 υπερμάρκετ

marinopoulosΠριν λίγο καιρό το ανακοίνωσε και τώρα το κάνει πραγματικότητα! Ο λόγος για τον Όμιλο Μαρινόπουλου που δίνει bonus 10% στον καταναλωτή σε 5 υπερμάρκετ.

Με αυτήν την κίνηση ο Όμιλος Μαρινόπουλου θέλει να καταδείξει ότι με συνεχείς ενέργειες του επιστρέφει χρήματα για τις αγορές που κάνουν οι καταναλωτές στα καταστήματά της, παραμένοντας πιστή στην στρατηγική που είχε δημοσιοποιήσει από το τέλος του 2012 και αφορά επενδύσεις, την  τριετία 2012 – 2014, άνω των 250 εκατ. ευρώ, σε μειώσεις τιμών, ενίσχυση δικτύου, αύξηση των προϊόντων ιδιωτικής ετικέτας κλπ.

Στο πλαίσιο αυτό, προσφέρει 10% επί τόπου έκπτωση σε ΟΛΑ τα προϊόντα, για ΟΛΟΥΣ τους πελάτες, που θα προβούν σε αγορές από 28/01 έως 2/02 στα καταστήματα του Αγίου Στεφάνου,  Αλίμου, Αμαρουσίου, Ηρακλείου Κρήτης, Μακεδονίας.

Η προσφορά αυτή ισχύει και για όσα προϊόντα είναι, ήδη, ενταγμένα σε προωθητικές ενέργειες και εκπτώσεις για την ίδια περίοδο.

Επίσης, αφορά μία ταμειακή συναλλαγή – απόδειξη έως 300€ ανά πελάτη την ημέρα και ισχύει ανεξάρτητα, από τον εάν ο καταναλωτής διαθέτει την κάρτα Club του Ομίλου.