16:28, Πέμπτη
26 Μαΐου 2022

Διευθύντρια Γυμνασίου έκανε σεξ με το φύλακα, τον υποδιευθυντή του σχολείου και έναν γονιό (ΦΩΤΟ)

Ερωτικό σκάνδαλο με πρωταγωνίστρια διευθύντρια Γυμνασίου που είχε σεξουαλικές επαφές με τον φύλακα, τον υποδιευθυντή του σχολείου και τον πατέρα μαθητή, αποκαλύφθηκε όταν ο τελευταίος την κατέδωσε για να την εκδικηθεί αφού τον χώρισε.
Πρόκειται για την 35χρονη διευθύντρια Γυμνασίου Τεχνών και Τεχνολογίας, στο Long Island City, η οποία σύμφωνα με την New York Post, κατηγορείται ότι εν ώρα μαθημάτων έκανε σεξ με τρεις άντρες, αφήνοντας μάλιστα και ενοχοποιητικές φωτογραφίες σε υπολογιστή του σχολείου.
Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι τόσο στο σχολείο όσο και στο σπίτι της βρέθηκε φωτογραφικό υλικό όπου ποζάρει μόνο με τα εσώρουχά της, ενώ φαίνεται να συμμετέχει σε διάφορες σεξουαλικές περιπτύξεις, ακόμη και με περισσότερα του ενός άτομα. Οι φωτογραφίες εξετάζονται από τις αρχές.
Το όνομά του πατέρα που κάρφωσε τη 35χρονη δεν δόθηκε στη δημοσιότητα για να προστατευθεί η ιδιωτική ζωή του ανήλικου γιου του.
Εκπρόσωπος του υπουργείο Παιδείας, με δηλώσεις του στην αμερικανική εφημερίδα εξέφρασε τη «φρίκη» του για τις ενέργειες της διευθύντριας και τόνισε ότι απομακρύνεται από τα καθήκοντά της, όσο ακόμη η υπόθεση είναι υπό διερεύνηση.
daskala