, Τετάρτη
30 Νοεμβρίου 2022

Η έγκυος και… ολόγυμνη Kιμ Καρντάσιαν! (ΦΩΤΟ)

kim
Η Κιμ Καρντάσιαν φαίνεται να βαρέθηκε να την κατηγορούν ότι δεν είναι έγκυος και αποφάσισε να κλείσει το στόματα των κακών γλωσσών με τί άλλο… μια γυμνή selfie!
Πρώτα λένε ότι είμαι πολύ αδύνατη, άρα μάλλον παριστάνω την έγκυο. τώρα λένε ότι έχω παχύνει άρα όντως παριστάνω την έγκυο… SMH!»
[ *SMH= Shaking My Head : Είναι μια σύντμηση που χρησιμοποιείται στα social media για να δώσει την εικόνα στους χρήστες ότι κάποιος κουνά το κεφάλι του απογοητευτικά ]
Η φωτογραφία μέσα σε μία ώρα από τη δημοσίευσή της είχε περίπου 19.000 retweets & 30.000 favorites.
Στα tweets που ακολούθησαν εξήγησε στους fans της ότι το σώμα της δεν είναι ίδιο όπως στην προηγούμενη εγκυμοσύνη της, καθώς κάθε εγκυμοσύνη είναι διαφορετική διαδικασία. Επίσης θέλησε να απαντήσει στις φήμες ότι χρησιμοποίησε παρένθετη μητέρα για το 2ο παιδί της, λέγοντας ότι αν ίσχυαν θα έμπαινε στη διαδικασία να μοιραστεί το ταξίδι αυτό με τους fans της.
Συνέχισε λέγοντας ότι έχει μάθει να αγαπά το σώμα της σε κάθε στάδιο. Ότι θα παχύνει κι άλλο λόγο της εγκυμοσύνης αλλά αυτό θα είναι καταπληκτικό και ότι νιώθει ευλογημένη που είναι έγκυος και τυχερή που δεν έχει πάθει προεκλαμψία και δεν πρήζεται.
Έδωσε ακόμα και ένα στοιχείο για το φύλο του παιδιού σημειώνοντας ότι είναι διαφορετική η κοιλιά μιας γυναίκας που κουβαλάει αγοράκι και διαφορετική μιας που κουβαλάει κοριτσάκι.
Τέλος φρόντισε να διευκρινίσει ότι στη φωτογραφία δεν χρησιμοποίησε φίλτρα ή Photoshop, αλλά μόνο καλό φωτισμό και έδωσε μια ευχή σε όσες μανούλες που περιμένουν παιδί να είναι ευτυχισμένες και υγιείς.
Πηγή:thetoc.gr