, Τετάρτη
27 Σεπτεμβρίου 2023

Η ξανθιά Έλενα Παπαβασιλείου ποζάρει με την μελαχρινή αδερφή της

Μαζί με την αδερφή της, Ειρήνη, πόζαρε στον φωτογραφικό φακό η Έλενα Παπαβασιλείου και οι δύο γυναίκες μίλησαν για την άψογη σχέση που έχουν μεταξύ τους, παρά τη δεκάχρονη ηλικιακή διαφορά τους.

«Εγώ έχω μυαλό 18χρονης και η Ειρήνη, αν και είναι μόλις 22 χρόνων, έχει μυαλό 45χρονης ώριμης γυναίκας», δήλωσε η παρουσιάστρια στο cyrpus και συνέχισε: «Κοίτα, εγώ είμαι πιο λογική, έχω μία εξυπνάδα, αλλά δεν είμαι από τους ανθρώπους που ελέγχουν το συναίσθημά τους. Είμαι των άκρων!».

Αντίθετα, η αδερφή της πρόσθεσε: «ενώ εγώ δεν είμαι τόσο οργανωτική, μπορεί να χαθώ λίγο κι έχω την Έλενα να με οργανώνει, στα μαθήματα ή στο διάβασμά μου, για παράδειγμα. Όμως, φιλτράρω και ελέγχω τις σκέψεις και τα συναισθήματά μου. Μου είναι ξεκάθαρο το πότε πρέπει να κάνω κάτι και πότε πρέπει να το τερματίσω. Ενώ η Έλενα είναι πιο αθώα και ίσως πιο αγνή, σαν παιδάκι».

Αν και τσακώνονται, δεν θα το έκαναν ποτέ για έναν άντρα: «Θα ήταν ανησυχητικό αν μαλώναμε για άντρες! Καταρχήν, έχουμε εντελώς διαφορετικό target group. Όσοι αρέσουν στην Ειρήνη, εμένα μου πέφτουν μικροί και, όσοι αρέσουν σε μένα, πέφτουν μεγάλοι στην αδελφή μου. Άσε που και διαφορά ηλικίας να μην είχαμε, δεν διανοούμαι ποτέ να τσακωθώ με την αδελφή μου για έναν άντρα. Αυτά τα βλέπουμε στα Βραζιλιάνικα σίριαλ, στις σαπουνόπερες, άντε και στα ακραία παραδείγματα της ζωής», είπε η Έλενα Παπαβασιλείου.

protothema.gr