08:01, Σάββατο
01 Οκτωβρίου 2022

LA PORTA ROSSA: Η νέα σειρά μυστηρίου κάνει πρεμιέρα στο ACTION24 την Παρασκευή 5 Μαρτίου (ΒΙΝΤΕΟ)

Ποιος δεν θα ήθελε μια δεύτερη ευκαιρία;

Ποιος δεν θα ήθελε να γυρίσει πίσω το χρόνο και να διορθώσει τα λάθη τους;

Ο αρχηγός της αστυνομίας Leonardo Cagliostro έχει τη δυνατότητα να το κάνει .

Αλλά είναι νεκρός .

Η νέα, πρωτότυπη, σειρά μυστηρίου που έρχεται στο Action24 σε Α’ Τηλεοπτική Προβολή, θα σε καθηλώσει.

Στο «La Porta Rossa», συνδυάζεται η περιπετειώδης έρευνα με το υπερφυσικό στοιχείο .

Κοινός παρονομαστής : η αδρεναλίνη και το μυστήριο .

Περίληψη:

(1ος Κύκλος )

Ένα εγκαταλελειμμένο κτίριο .

Δύο πτώματα ξαπλωμένα στο έδαφος.

Οι μπλε φάροι της αστυνομίας που αναβοσβήνουν, και οι αστυνομικοί που απομονώνουν τη σκηνή του εγκλήματος.

Ο Cagliostro διασχίζει τη σκηνή του εγκλήματος ενώ αγνοείται από όλους . Οι συνάδελφοί του συνεχίζουν να κινούνται σαν να μην είναι εκεί. Ο Cagliostro έχει δει πολλά τέτοια περιστατικά στα δέκα χρόνια υπηρεσίας του . Ωστόσο αυτή η υπόθεση είναι διαφορετική από όλες τις άλλες.

Γιατί αυτή είναι η δική του δολοφονία και ένας από τους δύο νεκρούς στο έδαφος είναι αυτός.

Κατά τη διάρκεια αναζήτησης ενός εγκληματία, κάποιος τον πυροβόλησε στην πλάτη και τον σκότωσε.

Ξαφνικά μια κόκκινη πόρτα ανοίγει για να τον οδηγήσει σε έναν άλλο κόσμο, αλλά κάτι βλέπει στο κατώφλι της που τον εμποδίζει να την περάσει. Μπερδεμένες εικόνες που ανήκουν στο μέλλον . Βλέπει τη σύζυγό του Άννα και κάποιον να προσπαθεί να τη σκοτώσει . Κάποιος που το πρόσωπο του είναι κρυμμένο, αλλά ο Cagliostro συνειδητοποιεί ότι είναι ο δικός του δολοφόνος. Αντιστέκεται, δεν περνάει από την πόρτα, δεν θέλει να φύγει από τον κόσμο, αφήνοντας την Άννα σε κίνδυνο. Πρέπει να ερευνήσει τον θάνατό του, να βρει τον δολοφόνο του και να προστατεύσει την Άννα.

Στη νέα του ζωή ,αν και δυσκολεύεται να την κατανοήσει και να την διαχειριστεί, μπορεί να παρατηρήσει τη ζωή των ανθρώπων με διαφορετικό τρόπο και να καταλάβει πράγματα που δεν ήταν προσβάσιμα σε αυτόν όταν ζούσε.

Ανακαλύπτει σκέψεις, συναισθήματα και μυστικά των φίλων και των συναδέλφων του, τα οποία βαθμιαία τον φέρνουν πιο κοντά στην αλήθεια.

Η Άννα, η σύζυγός του, τον εκπλήσσει περισσότερο. Οι δύο έχουν χωρίσει , αλλά η ιστορία τους δεν έχει τελειώσει , συνεχίζεται – με πολύ διαφορετικό τρόπο – μεταξύ απογοητεύσεων, αποκαλύψεων και πράξεων αγάπης.

Ο Cagliostro είναι νεκρός και δεν μπορεί να ενεργήσει ουσιαστικά. Ωστόσο, συνειδητοποιεί ότι υπάρχει ένα κορίτσι που μπορεί να τον δει και να τον ακούσει. Είναι η Vanessa, μια 17χρονη που ανακαλύπτει ότι είναι η μοναδική που μπορεί να τον καταλάβει .

Η συνάντηση με τον Cagliostro αναστατώνει τη ζωή του κοριτσιού, αλλά ταυτόχρονα δημιουργεί μια έντονη σχέση με έναν άντρα που καταλήγει να γίνει ο πατέρας που δεν είχε ποτέ. Η Vanessa γίνεται για το Cagliostro το μοναδικό εργαλείο για να σώσει την Άννα.

Ο δρόμος που ακολουθεί ο Cagliostro είναι μια ευκαιρία για ξεκαθάρισμα σχέσεων μεταξύ φίλων και εχθρών . Αυτό που πρέπει πραγματικά να κάνει είναι να θρηνήσει, να αφήσει το παρελθόν πίσω και να προχωρήσει πέρα ​​από την κόκκινη πόρτα.

Θα είναι σε θέση να το κάνει;

Παίζουν:  Gabriella PessionLino GuancialeValentina Romani

Σκηνοθεσία:   Giampiero RigosiCarlo Lucarelli

LA PORTA ROSSA

Έρχεται στο ACTION 24 , κάθε Παρασκευή και Κυριακή βράδυ .

Πρεμιέρα , Παρασκευή 05 Μαρτίου στις 22:00