, Δευτέρα
22 Απριλίου 2024

search icon search icon

Mία πορνοστάρ στο …φεγγάρι!

Μπορεί  να θεωρείται μια από τις πλέον καταξιωμένες πορνοστάρ στον κόσμο και να έχει βραβευτεί και με το «Οσκάρ»  της βιομηχανίας πορνό στα Venus Award, όμως φαίνεται ότι η 34χρονη Coco Brown κοιτάει πολύ ψηλά, για την ακρίβεια… στο διάστημα!

Η πρωταγωνίστρια των γνωστών ταινιών ενηλίκων «Big Booty Bomb 2» και «Sugarwalls Slop Shots» ετοιμάζεται να ταξιδέψει στο διάστημα το 2014. Αν  και η «βάση» της είναι η Γερμανία, η Coco βρίσκεται αυτό τον καιρό στην Ολλανδία και κάνει εντατικά μαθήματα προκειμένου να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα και να ταξιδέψει 62 μίλια πάνω από τη γη.

Η Brown έχει πληρώσει ήδη 100.000 δολάρια  ώστε να  είναι μια από τους πρώτους ιδιώτες που θα ταξιδέψουν στο διάστημα με το διαστημικό σκάφος της εταιρίας SpaceXC, μια από τις τέσσερις εταιρίες που ετοιμάζουν «διαστημικά ταξί» που θα μεταφέρουν αστροναύτες, τουρίστες και ερευνητές στο διάστημα.

Όλα αυτά όμως θα συμβούν για την Coco μόνο αν καταφέρει να περάσει την εκπαίδευση.«Πρέπει να εξασκηθώ σε μηδενική βαρύτητα» είπε η 34χρονη. Πάντως οι υπεύθυνοι της εταιρείας είναι ιδιαίτερα αισιόδοξοι για την πορεία της Coco Brown, και σημειώνουν ότι δεν έχουν κανένα πρόβλημα που μια πορνοστάρ θα «πετάξει» μαζί τους.

Πηγή:protothema.gr

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.