07:24, Σάββατο
01 Οκτωβρίου 2022

Τα πιο επικίνδυνα μέρη για… sex!

sex
Σου αρέσουν οι… επικίνδυνες περιπτύξεις;  Αν ναι, πρόσεχε γιατί μπορεί να την πατήσεις και να σου κοστίσει, όχι μόνο γιατί θα βρεθείς τυλιγμένος με επιδέσμους, αλλά και στην τσέπη.
Ερευνα που έκανε το website γνωριμιών, Meetville.com, δείχνει ότι ένας στους τρεις έχει τραυματιστεί κατά τη διάρκεια του σεξ, ενώ ένα 5% των ερωτηθέντων απάντησαν ότι χρειάστηκε να πάρει άδεια από τη δουλειά του για να αναρρώσει.
Το 40%, όμως των συμμετεχόντων απάντησε ότι κατάλαβε ότι είχε χτυπήσει την επόμενη μέρα που ξύπνησε, πράγμα που σημαίνει ότι τις περισσότερες φορές σημειώνονται μικροτραυματισμοί.
«Κατά τη διάρκεια του σεξ αυξάνεται η έκκριση ενδορφινών, οι οποίες μειώνουν την αίσθηση του πόνου. Ακόμα και αν το άτομο βρίσκεται σε μία στάση που τον ενοχλεί, δεν θα το καταλάβει, λόγω του υψηλού επιπέδου των ενδορφινών», λέει ο φυσιολόγος, Dr. Kevin Jardine.
Σε άλλο σημείο η έρευνα δείχνει ότι τα περισσότερα ατυχήματα συμβαίνουν στο κρεβάτι, ενώ άλλα στο αυτοκίνητο, στις σκάλες στις καρέκλες κ.ά.
Αλλο ένα σημείο στο οποίο στέκεται η έρευνα είναι οι ζημιές που μπορούν να προκληθούν στο σπίτι κατά τη διάρκεια του σεξ. Ποτήρια, μπουκάλια, βάζα και έπιπλα είναι μερικά από τα αντικείμενα που καταστρέφονται.