Νέος επικεφαλής στη Ν.Δ. Θεσσαλονίκης - Karfitsa.gr
Uncategorized

Νέος επικεφαλής στη Ν.Δ. Θεσσαλονίκης

SamantzidisΝέο πρόεδρο απέκτησε η Διοικούσα Επιτροπή Θεσσαλονίκης της Ν.Δ.

Πρόκειται για τον ψυχίατρο Μηνά Σαμαντζίδη, που αναλαμβάνει καθήκοντα με απόφαση του πρωθυπουργού και προέδρου του κόμματος Αντώνη Σαμαρά, αντικαθιστώντας τον μικροβιολόγο Δημήτρη Τσάμη, που παραιτήθηκε.

Ο Μηνάς Σαμαντζίδης έχει διατελέσει στο παρελθόν πρόεδρος της ΝΟΔΕ Κεντρικού Τομέα Θεσσαλονίκης και είναι ο τρίτος στη σειρά εκπρόσωπος του ιατρικού κλάδου, που καταλαμβάνει τη θέση του προέδρου της Διοικούσας της ΝΔ στη Θεσσαλονίκη, αφού κα πριν τον Δημήτρη Τσάμη, πρόεδρος ήταν ο -επίσης ψυχίατρος- Δημήτρης Βαρτζόπουλος.

“Η επιλογή του πρωθυπουργού και προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Αντώνη Σαμαρά στο πρόσωπό μου με τιμά ιδιαίτερα και τον ευχαριστώ”, ανέφερε σε δήλωσή του, ο κ. Μηνάς Σαμαντζίδης. “Οι ευχές και η ενεργός στήριξη των συνεργατών μου στη Διοικούσα Επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας, αλλά κυρίως των φίλων και των στελεχών των κομματικών οργανώσεων της Θεσσαλονίκης, αποτελούν για εμένα πολύτιμο συμπαραστάτη. Το τελικό αποτέλεσμα εξαρτάται από τη θέληση και την προσπάθεια όλων μας.”

Αξίζει να σημειωθεί, ότι η επιλογή του Μηνά Σαμαντζίδη για την προεδρία της Διοικούσας της Ν.Δ. στη Θεσσαλονίκη, ερμηνεύεται από τοπικά στελέχη ως προσπάθεια του Αντώνη Σαμαρά να επανενεργοποιήσει έναν αριθμό στελεχών που είχαν απομακρυνθεί για διάφορους λόγους τον τελευταίο καιρό από τις διεργασίες της παράταξης.

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

 

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ