Ντινόπουλος: Με τη βοήθεια του Θεού θα τα καταφέρουμε - Karfitsa.gr
Πολιτική

Ντινόπουλος: Με τη βοήθεια του Θεού θα τα καταφέρουμε

Τελετή παράδοσης - παραλαβής στο υπουργείο Εσωτερικών

teleti paradosis paralavis

Με απολογισμό και “καλά λόγια” πραγματοποιήθηκε η τελετή παράδοσης – παραλαβής στο υπουργείο Εσωτερικών, μεταξύ του νέου υπουργού Αργύρη Ντινόπουλου και του απερχόμενου Γιάννη Μιχελάκη. 

Στις δηλώσεις του ο κ. Ντινόπουλος χαρακτήρισε ευτυχή συγκυρία το γεγονός ότι έχει μακροχρόνια επαγγελματική και φιλική σχέση με τον κ. Μιχελάκη, η οποία, όπως είπε, σφυρηλατήθηκε στον ιδιωτικό τομέα. Ο κ. Ντινόπουλος θυμήθηκε τις πρώτες φορές που πέρασε την πόρτα του υπουργείου με την ιδιότητα του δημάρχου και συνεργαζόταν με τον Θανάση Νάκο. Τόνισε ότι χρειάζεται αγώνας για να δοθεί το μήνυμα στην κοινωνία ότι μπορεί να βλέπει φως στο τούνελ. Ο υπουργός Εσωτερικών σημείωσε, επίσης, πως χρειάζεται να σπρώξουμε το κάρο από τη λάσπη. Ανέφερε πως η πόρτα του υπουργείου του και το κινητό τηλέφωνο θα είναι ανοιχτά για τους δημάρχους και τους περιφερειάρχες, όπου και αν ανήκουν αυτοί. Τελειώνοντας την παρέμβασή του ο κ. Ντινόπουλος είπε: “στόχος όλων μας είναι η βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών, με τη βοήθεια του Θεού θα τα καταφέρουμε”.

Από την πλευρά του ο κ. Μιχελάκης προέβη σε απολογισμό του έργου του, ενώ στην αρχή ευχαρίστησε το πολιτικό και διοικητικό προσωπικό του υπουργείου. Ο απερχόμενος υπουργός σημείωσε πως κατά τη διάρκεια της υπουργίας του μπήκαν σε εφαρμογή σημαντικές μεταρρυθμίσεις και δόθηκαν λύσεις σε πολλά προβλήματα. Παραδέχτηκε, ωστόσο, πως δεν προχώρησαν όλα, όμως γι’ αυτό “είναι γνωστά και τα γεγονότα και τα αίτιά τους”, είπε ο κ. Μιχελάκης.

Ο κ. Μιχελάκης πέραν του απολογισμού υπογράμμισε ότι βρίσκονται στα χέρια του αρμόδιου γενικού γραμματέα νομοσχέδια για τα παρακάτω θέματα:

– ψήφος των ομογενών
– πολιτικό χρήμα
– λειτουργία ΜΚΟ.

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

 

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ