Ο 78χρονος πρώην πρόεδρος, ο γιος του υπουργού και ο Μιχάλης Γεράνης... - Karfitsa.gr
Karfitsomata

Ο 78χρονος πρώην πρόεδρος, ο γιος του υπουργού και ο Μιχάλης Γεράνης…

"Γιατί αποφάσισε ο γιος του Κούβελα -με θητεία 4 μηνών στην Τ. Α. - να διχάσει τους αιρετούς της κ. Μακεδονίας;"

19

Γράφει ο karfitsas

“O 78χρονος πρώην πρόεδρος του Συνδέσμου ΟΤΑ Νομού Θεσσαλονίκης Γιάννης Ζουρνάς… πίσω από την αιφνιδιαστική υποψηφιότητα του νέου αυτοδιοικητικού, μόλις… τεσσάρων μηνών, Δημήτρη Κούβελα στο ΦΟΔΣΑ!” είπαν στο karfitsa.gr δημοτικοί σύμβουλοι και δήμαρχοι της κεντρικής Μακεδονίας!

Ο βετεράνος αιρετός, «έριξε την πρόταση του «μικρού» Κούβελα απέναντι στον έμπειρο και νυν πρόεδρο του φορέα, Μιχάλη Γεράνη, πριν από λίγες εβδομάδες σε μια προσπάθεια να επιστρέψει ως έμμισθος σύμβουλος» είπε στο karfitsa.gr πετυχημένος δήμαρχος που στηρίζει την υποψηφιότητα Γεράνη προσθέτοντας «δεν είναι καιρός για πειράματα και… ιδιοτελή παιχνίδια. Εκτός όμως όλων των άλλων ο Μιχάλης Γεράνης, είναι ο πρώτος πρόεδρος σε όλη την Ελλάδα που κατόρθωσε να συγχωνεύσει… 14 οργανισμούς της κεντρικής Μακεδονίας στο νέο φορέα διαχείρισης απορριμμάτων και μάλιστα σε χρόνο ρεκορ και χωρίς παρατράγουδα»

Να θυμίσουμε ότι η εκλογή του Μιχάλη Γεράνη είχε την ομόφωνη απόφαση των αιρετών και συναδέλφων του, οι οποίοι αναρωτιούνται σήμερα, για την εμμονή ενός 78χρονου και την απόφαση ενός «νεογνού» της Τοπικης Αυτοδιοίκησης και της παράταξης Σταύρου Καλαφάτη, να διχάσουν και να πολώσουν προσπάθεια που μέχρι σήμερα ειχε βασικά χαρακτηριστικά τη συνεννόηση, τη συνεργασία και την ενότητα!

Ο κ Ζουρνάς, μέχρι πρότινος, με απόφαση Γεράνη ήταν σύμβουλος του, πριν ο φορέας διαχείρισης διευρυνθεί στους νομούς της κεντρικής Μακεδονίας, τοπίο που ο Μιχάλης Γεράνης «περπάτησε» και γνωρίζει καλά ο ίδιος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στελέχη της ΝΔ δηλώνουν έξω φρενών με τον κυρ Γιάννη και μιλούν “για… δικαίωση του Κώστα Γκιουλέκα που τον είχε κόψει από το ψηφοδέλτιο του στις προηγούμενες εκλογές του Δήμου Θεσσαλονίκης”!

Να θυμίσουμε οτι πριν απο λιγες ημέρες ο πρόεδρος του ΦΟΔΣΑ Μιχάλης Γεράνης έλαβε τα συγχαρητήρια του προέδρου της ΠΕΔ κ. Μακεδονίας Λ. Κυρίζογλου για το έργο του στον φορέα.

(φωτο από πρόσφατα εγκαίνια περιβαλλοντικού έργου με τον περιφερειάρχη κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα, τον υπουργό Μακεδονιας Θρακης Γιώργο Ορφανό και τον πρ. συντονιστή του κυβερνητικού έργου Δ. Βαρτζόπουλος ο οποίος κι αυτός του απέδωσε τα εύσημα για τη δουλειά του στο ΦΟΔΣΑ)

geranis

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

 

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ