Ο Άνθιμος απαντά στον Μπουτάρη: "Είναι βλακεία αυτό που είπε..."! - Karfitsa.gr
Κοινωνία

Ο Άνθιμος απαντά στον Μπουτάρη: “Είναι βλακεία αυτό που είπε…”!

Η... έκπληξη που ετοιμάζει σε πρόσφυγες και μετανάστες στην Ειδομένη

anthimos-iereis-thema-k

του Βαγγέλη Στολάκη

Σηκώνει το… γάντι ο Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης Άνθιμος και απαντά μέσω του karfitsa.gr στον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη και τους χαρακτηρισμούς του τελευταίους πως ο «Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης είναι ακραίων αντιλήψεων».

«Είναι βλακεία αυτό που είπε ο Μπουτάρης! Ο κ. Μπουτάρης είναι δήμαρχος για μιάμιση θητεία. Εμένα ο Θεός με αξίωσε 52 χρόνια στη Θράκη και στη Μακεδονία να κάνω αυτό που είναι δυνατό και εφικτό για να υπηρετήσουμε ανθρώπους. Καλό είναι ο κ. Μπουτάρης να μην ομιλεί και να μην εκφράζεται έτσι ούτε για τον Μητροπολίτη Πειραιώς» απαντά ο κκ. Άνθιμος. Ξεκαθαρίζει ότι δεν είπε και δεν πρόκειται να πει κάτι στο δήμαρχο Θεσσαλονίκης για τους πρόσφατους χαρακτηρισμούς που του απέδωσε.

Την ίδια ώρα, όπως αποκάλυψε ο Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης με πρωτοβουλία του ιδίου και τη συνδρομή του στρατού θα διανεμηθούν σήμερα το απόγευμα σε πρόσφυγες και μετανάστες που βρίσκονται στην Ειδομένη περίπου 2000 μερίδες φαγητού. Πρόκειται για ένα ειδικό κιβώτιο το οποίο θα περιλαμβάνει φρεσκοψημένο ψωμί, τυρί, κασέρι και χυμό. «Πρόκειται για μια τραγική κατάσταση που έχει δημιουργηθεί λόγω των μεταναστών, με όλη τη συμπάθεια που τρέφουμε προς αυτούς. Θέλουμε να τους βοηθήσουμε κι εμείς. Με δική μου πρωτοβουλία ετοιμάζονται αυτά τα κιβωτιάκια και θα μοιραστούν σε 2000 ανθρώπους. Αν πειθαρχήσουν και κάθε πρόσφυγας πάρει από ένα θα είναι ένα πολύ καλό κέρασμα» αναφέρει ο κκ. Άνθιμος.

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ