Ο Αντώνης Σαμαράς πήγε στον... Τζιτζικώστα (φωτό) - Karfitsa.gr
Θεσσαλονίκη

Ο Αντώνης Σαμαράς πήγε στον… Τζιτζικώστα (φωτό)

"Έκλεισε" ο συνδυασμός "Αλληλεγγύη" για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

IMG_6605

του Βαγγέλη Στολάκη

«Έκλεισε» το ψηφοδέλτιο του Απόστολου Τζιτζικώστα για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας με την παρουσίαση των τελευταίων έντεκα υποψηφίων περιφερειακών συμβούλων.

Ο ίδιος επισήμανε ότι με την παρουσίαση των τελευταίων έντεκα υποψηφίων περιφερειακών συμβούλων, ολοκληρώνεται το ψηφοδέλτιο της «Αλληλεγγύης» το οποίο και θα καταθέσει στο Πρωτοδικείο πριν τη λήξη της τυπικής προθεσμίας. Μεταξύ των υποψηφιοτήτων ξεχωρίζει αυτή του πρώην αντιδημάρχου Θεσσαλονίκης Αντώνη Γυφτόπουλου και της Ανθούλας Πορφυριάδου εν ενεργεία Περιφερειακής Συμβούλου και του… Αντώνη Σαμαρά, δημοτικού υπαλλήλου και μέλος της διοίκησης του μπάσκετ του Ηρακλή.

Το ψηφοδέλτιο του κ. Τζιτζικώστα αποτελείται από 116 υποψηφίους περιφερειακούς συμβούλους, εκ των οποίων 81 είναι άνδρες και 35 γυναίκες. «Ευχαριστώ όλους τους ανθρώπους που εκδήλωσαν το ενδιαφέρον τους να συμμετάσχουν αλλά λόγω πλαφόν δεν μπόρεσαν να είναι υποψήφιοι στις εκλογές» είπε ο κ. Τζιτζικώστας. Ο εν ενεργεία και εκ νέου υποψήφιος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας επανέλαβε πως ο συνδυασμός του είναι «καθαρά αυτοδιοικητικός χωρίς κομματική ταυτότητα».

Ο κ. Τζιτζικώστας ρωτήθηκε από την «Κ» και για τα σενάρια που ήθελαν το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ Μπάμπη Μπαρμπουνάκη να «κατεβαίνει» μαζί του υποψήφιος. «Ο Μπάμπης Μπαρμπουνάκης είναι ένας άνθρωπος που εκτιμώ. Θα έχουμε μια σημαντική και εξαιρετική συνεργασία. Με τον κ. Μπαρμπουνάκη έχουμε μια σχέση σε εβδομαδιαία βάση. Συζητήσεις έχουν γίνει με εκατοντάδες Θεσσαλονικείς, θα αδικήσουμε τον οποιοδήποτε εάν μπούμε σε ονοματολογία».

Ο σημερινός Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας ευχήθηκε επίσης «καλή επιτυχία» στην Πόπη Καλαϊτζή.

IMG_6652IMG_6631 IMG_6614 IMG_6593

 

Σχολιάστε

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

 

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα» σε μορφή PDF

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ