Ο χρόνος τελειώνει διαμηνύει ο Καψής - Karfitsa.gr
Κοινωνία

Ο χρόνος τελειώνει διαμηνύει ο Καψής

Μήνυμα στους εργαζόμενους της ΕΡΤ ότι ο χρόνος τελειώνει έστειλε ο υφυπουργός Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης Παντελής Καψής, σημειώνοντας ότι από την πλευρά των συμφερόντων των εργαζομένων δεν υπάρχει καλύτερη λύση από αυτή που προτείνει η κυβέρνηση.

Σε συνέντευξή του στον Βήμα 99,5, ο κ. Καψής εξέφρασε την άποψη ότι η πλειονότητα των υπαλλήλων θέλει να βρεθεί λύση, αλλά εμποδίζεται «από τις γνωστές δυσκαμψίες συνδικαλιστικού και πολιτικού χαρακτήρα».

«Θα προσπαθήσω μέχρι τέλους να το πετύχω, αλλά υπάρχει η απόφαση του ΣτΕ και δυστυχώς πολύ σύντομα θα πρέπει να βρεθεί άλλη λύση αν δεν μπορέσουμε να τα βρούμε» προσέθεσε.

Στο ερώτημα πόσο σύντομα θα εκπέμψει πρόγραμμα η δημόσια ραδιοτηλεόραση, εφόσον υπάρξει συμφωνία με τους εργαζόμενους, ο κ. Καψής απάντησε ότι ίσως είναι «υπόθεση ωρών».

Όσον αφορά στο προσωπικό που θα στελεχώσει τη νέα δημόσια ραδιοτηλεόραση, ο υφυπουργός ανέφερε ο αριθμός των υπαλλήλων θα προκύψει από τη μελέτη αναδιοργάνωσης, η οποία θα γίνει μέσα στο καλοκαίρι, αλλά «ασφαλώς θα είναι λιγότεροι (σ.σ. οι εργαζόμενοι) από σήμερα». Για το οργανόγραμμα του νέου σχήματος είπε ότι «έχει γίνει προεργασία, αλλά χρειάζεται δουλειά».

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ