Ο δήμαρχος που τον αποκαλούσαν... "κουνελάκι" - Karfitsa.gr
Karfitsomata Πολιτική

Ο δήμαρχος που τον αποκαλούσαν… “κουνελάκι”

Σούσουρα στους διαδρόμους του... δημαρχείου

 

Στους διαδρόμους του δημαρχείου τα σχόλια για τη σχέση του τοπικού άρχοντα της περιοχής με τη… γραμματέα του, την οποία φρόντιζε να έχει πάντα μαζί του έδιναν κι έπαιρναν.

Εκείνος οικογενειάρχης, με μια σύζυγο αλλά και παιδιά να… καρτερούν πότε ο Βορειοελλαδίτης αιρετός θα μπορέσει να τους συμπεριλάβει στο «βαρύ» πρόγραμμά του. Εκείνη ψηλή, με αναλογίες μοντέλου και φυσικά ξανθιά!

Όπως άλλωστε και οι υπόλοιπες συνεργάτιδες του δημάρχου. «Αυτό δεν είναι γραφείο! Είναι πρακτορείο μοντέλων» είχε πει στην Karfitsa τότε συνάδελφος του αιρετού, όταν τον επισκέφτηκε εθιμοτυπικά στο γραφείο του. Μια ημέρα, πλησίαζε Αγίου Βαλεντίνου.

Ο δήμαρχος λοιπόν ήθελε να κάνει ένα δώρο στη… στενή συνεργάτιδά του. Έτσι κυκλοφόρησαν μαζί στην αγορά της περιοχής του, μπήκαν σε ένα κατάστημα με εσώρουχα και ψώνισε, χρεώνοντας το δήμο όπως μάθαμε εκ των υστέρων, εσώρουχα αξίας… τριών χιλιάδων ευρώ.

Η πωλήτρια δεν πίστευε στα μάτια της! Όταν δε, άκουσε τη γραμματέα του δημάρχου να του λέει: «σε ευχαριστώ… κουνελάκι μου» ήθελε να ανοίξει η γη να την καταπιεί!

Β. Στολ. 

Διαβάστε αναλυτικό ρεπορτάζ για τις ροζ ιστορίες της πολιτικής και των αιρετών στην Karfitsa που κυκλοφορεί το Σάββατο 22 Νοεμβρίου. 

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

 

 

 

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ