Ο κόουτς και το... Final Countdown - Karfitsa.gr
Θεσσαλονίκη

Ο κόουτς και το… Final Countdown

"Ξέρει πως θα στήσει ομάδα που θα τρέξει"

DSC_1136

του Βαγγέλη Στολάκη 

«Ψηφίζω Γιάννη Ιωαννίδη γιατί ξέρει πως θα στήσει ομάδα που θα τρέξει» είναι ένα από τα συνθήματα του κεντρικού προεκλογικού βίντεο της υποψηφιότητας Ιωαννίδη που «ντύθηκε» μουσικά με το Final Countdown των Europe και θυμίζει κάτι από… παρκέ γηπέδων. Το βίντεο παρουσιάστηκε σήμερα σε σχετική εκδήλωση.

Όπως ισχυρίστηκε ο Στέλιος Βαλλιάνος, υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Χαλκιδικής με το συνδυασμό «Κεντρική Μακεδονία: Πρωταθλήτριας», «στήσαμε την καμπάνια γύρω από την προσωπικότητα του Γιάννη Ιωαννίδη. Είναι ο άνθρωπος που διδάσκει ήθος στην πολιτική, ξεκίνησε από το μηδέν που από την δημιουργικότητά του μας οδήγησε να στηρίξουμε όλη την προσπάθεια που κάνει».

«Ελπίζω να σας άρεσε το πρόγραμμα. Για τις αοριστίες που λέγονται εμείς κάνουμε συγκεκριμένες προτάσεις. Τοποθετούμε τον πήχη ψηλά. Ζούμε σε μια εποχή που είναι του εμείς και όχι του εγώ. Θέλουμε να κάνουμε μια ομάδα όπου όλες τις συνιστώσες θα τις κάνουμε μια συνισταμένη. Με λένε κόουτς και μου αρέσει αυτό. Είναι για μένα πάνω από υπουργός, πάνω από βουλευτής. Δεν διακρίνεσαι με την ατομικότητά σου αλλά με την ομαδικότητα και εκεί ο καθένας λαμβάνει το μερίδιο που του αναλογεί. Ο κόουτς βάζει όρους, υπογράφει, δεν τον διώχνεις, τον αποζημιώνεις» είπε μεταξύ άλλων ο κ. Ιωαννίδης. Συμπλήρωσε: «Έχω πετύχει πολλά. Είμαι Ο ΚΟΟΥΤΣ στην Ελλάδα. Κάποιος καταξιώνεται όταν έχει συνέχεια. Τότε φαίνεται ότι κάτι δεν είναι τυχαίο. Διάλεξα ανθρώπους που είναι κρυστάλλινοι. Είναι άτομα που δεν έχουν δώσει δικαίωμα ποτέ στο παραμικρό και έχουν όραμα».

Αναφορικά με τη στήριξη της ΝΔ προς την υποψηφιότητά του επισήμανε: «είμαστε φτωχοί. Άλλοι έχουν χρήματα. Η παράταξη δεν έχει χρήματα να μας δώσει. Είμαι πολύ ικανοποιημένος από αυτά που έχει κάνει η ομάδα μας. Άλλοι βοηθούν περισσότερο και άλλοι λιγότερο. Τους έχει πει και ο Πρωθυπουργός ότι η Κεντρική Μακεδονία στηρίζει Ιωαννίδη».

Σε σχετική ερώτηση της «Κ» αναφορικά με τη δημιουργία δημόσιας τηλεόρασης με έδρα τη Θεσσαλονίκη ο ίδιος δήλωσε πως θα πιέσει προς αυτή και για το λόγο αυτό συναντήθηκε με την Χρύσα Αράπογλου, το έργο της οποίας όταν ήταν βουλευτής εξήρε ο κ. Ιωαννίδης.

 

Το πρόγραμμα του Γιάννη Ιωαννίδη μέχρι το τέλος της προεκλογικής περιόδου έχει ως εξής:

06.05 εκδήλωση στη Χαλκιδική για τον τουρισμό.

07.05 εκδήλωση στη Θεσσαλονίκη με θέμα την κοινωνική οικονομία

08.05 εκδήλωση στα Γιαννιτσά με θέμα «καλάθι προϊόντων»

09.05 εκδήλωση στις Σέρρες για τη γεωθερμία και εκδήλωση στο Κιλκίς

10.05 εκδήλωση στη Θεσσαλονίκη με θέμα την ενέργεια

11.05 «παίζει» μπάσκετ στη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης με φίλους

11.05 εκδήλωση στην Κατερίνη με θέμα τον τουρισμό

12.05 δημιουργία «δημοπρατηρίου προϊόντων» στη Βέροια

13.05 δημιουργία «Συμμάχου του Επιχειρηματία» στη Θεσσαλονίκη

14.05 εκδήλωση για τους εθελοντές στη Θεσσαλονίκη

15.05 συνέντευξη τύπου και απολογισμός της προεκλογικής εκστρατείας και πάρτυ στο εκλογικό κέντρο στις 20.00

DSC_1141 DSC_1131 DSC_1139 dsc_1138 DSC_1136 DSC_1133

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ