"Ο κ. Τσίπρας... καπηλεύεται έργο άλλων"! - Karfitsa.gr
Karfitsomata

“Ο κ. Τσίπρας… καπηλεύεται έργο άλλων”!

Καράογλου

“Για εμάς σημασία έχει το καλό της πατρίδας. Και η συγκεκριμένη συμφωνία αυτό εξυπηρετεί, ανοίγοντας το δρόμο για την ενεργειακή αναβάθμιση της Ελλάδας και τη δημιουργία χιλιάδων άμεσων και έμμεσων θέσεων εργασίας…”

“Η σημερινή είναι μια ακόμα ημέρα δικαίωσης της ΝΔ καθώς η κατασκευή του αγωγού ΤΑP φέρει τη δική της σφραγίδα” επισημαίνει σε δήλωσή του ο βουλευτής και Τομεάρχης Μακεδονίας και Θράκης του κόμματος, Θεόδωρος Καράογλου, ο οποίος εκπροσωπεί τον πρόεδρο Κυριάκο Μητσοτάκη στην τελετή έναρξης των εργασιών κατασκευής του Διαδρατικού αγωγού φυσικού αερίου, στη Θεσσαλονίκη. Αναφερόμενος στη σημασία της μεταφοράς φυσικού αερίου από το Αζερμπαϊτζάν προς την Ευρώπη – μέσω Ελλάδας – ένα έργο που, όπως τονίζει, «δρομολογήθηκε το 2013 από την Κυβέρνηση με κορμό τη Νέα Δημοκρατία και χαρακτηρίστηκε ως ένα από τα μεγαλύτερα που έχουν γίνει τα τελευταία 20 χρόνια στην Ευρώπη», ο κ. Καράογλου πρόσθεσε ότι “Είναι σημαντικό ότι ο Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος το 2013 ως αξιωματική αντιπολίτευση πολέμησε λυσσαλέα το έργο, κάνοντας λόγο για “λεόντεια συμφωνία υπέρ των ξένων συμφερόντων”, σήμερα δικαιώνει με την υπογραφή του την πολιτική διορατικότητα της Ν.Δ., καπηλευόμενος επικοινωνιακά ένα έργο ιστορικής και κομβικής σημασίας, το οποίο δεν του ανήκει. Για εμάς σημασία έχει το καλό της πατρίδας. Και η συγκεκριμένη συμφωνία αυτό εξυπηρετεί, ανοίγοντας το δρόμο για την ενεργειακή αναβάθμιση της Ελλάδας και τη δημιουργία χιλιάδων άμεσων και έμμεσων θέσεων εργασίας»

Επίθεση στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα εξαπολύει η Νέα Δημοκρατία, με αφορμή τα εγκαίνια των εργασιών του TAP στη Θεσσαλονίκη, κατηγορώντας τον πως σήμερα υποκλίνεται σε ένα έργο που στο παρελθόν «συνειδητά χτυπούσε και συστηματικά υπονόμευε». Η κατασκευή του ΤΑΡ «είναι ένα μεγάλο αναπτυξιακό έργο που οραματίστηκε, σχεδίασε και δρομολόγησε η Νέα Δημοκρατία», σχολιάζει σε σημερινή ανακοίνωσή της η Συγγρού και συμπληρώνει: «Σήμερα, ο κ. Τσίπρας υποκλίνεται στο έργο αυτό. Τρέχει λαχανιασμένος να εγκαινιάσει ένα έργο, που ο ίδιος συνειδητά χτυπούσε και συστηματικά υπονόμευε. Όπως ακριβώς έκανε και με την Cosco». «Αυτός είναι ο κ. Τσίπρας. Τελευταίος στα έργα ανάπτυξης, πρώτος στις καταιγίδες φόρων», παρατηρεί η ΝΔ.

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

 

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ