«Ο κ. Τσίπρας χρησιμοποιεί την αναθεώρηση για να αποσπάσει την προσοχή των πολιτών» - Karfitsa.gr
Πολιτική

«Ο κ. Τσίπρας χρησιμοποιεί την αναθεώρηση για να αποσπάσει την προσοχή των πολιτών»

Σκληρή επίθεση Κουμουτσάκου για τις εξαγγελίες του πρωθυπουργού

koumoutsakos-708-eurokinissi-goylielmos_antonioyΠαρωδία χαρακτήρισε τις διαδικασίες που θα ακολουθήσει η κυβέρνηση για την αναθεώρηση του Συντάγματος, ο εκπρόσωπος Τύπου της Ν.Δ., Γιώργος Κουμουτσάκος, ενώ κατηγόρησε τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, ότι μέσω της αναθεώρησης επιδιώκει να αποσπάσει την προσοχή των πολιτών από τα πραγματικά προβλήματα.

«Αυτό, το οποίο προτείνει ο κ. Τσίπρας, είναι μετάθεση του χρόνου και ουσιαστικά εργαλειοποιεί την αναθεώρηση για να τη χρησιμοποιήσει, για να παραπλανήσει και για να αποσπάσει την προσοχή των πολιτών επί μακρό χρονικό διάστημα από την ουσία των προβλημάτων» ανέφερε ο κ. Κουμουτσάκος μιλώντας στο «Πρακτορείο 104,9 FM».

«Εμείς, επειδή πιστεύουμε ότι η αναθεώρηση πρέπει να είναι ουσιαστική, αναγκαία, αλλά να γίνει και σύντομα, δεν συμμετέχουμε σε αυτό που το θεωρούμε παρωδία διαδικασία», συμπλήρωσε, επαναλαμβάνοντας τη θέση της Ν.Δ. να μπουν στο τραπέζι όλες οι διατάξεις που τα κόμματα θεωρούν ότι πρέπει να αναθεωρηθούν και να γίνει κοινοβουλευτική συζήτηση.

Ο κ. Κουμουτσάκος επισήμανε ότι όταν η Ν.Δ. γίνει κυβέρνηση, θα επαναφέρει την πρότασή της για τη σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής, προκείμενου –όπως είπε– να διαλευκανθεί η «σκοτεινή» και «γκρίζα» περίοδος των διαπραγματεύσεων με τους δανειστές στις αρχές του 2015.

Στο ερώτημα αν θα πρέπει να διερευνηθούν και τα προηγούμενα μνημόνια, ο εκπρόσωπος Τύπου της Ν.Δ. απάντησε ότι οι προηγούμενες κυβερνήσεις «προσπάθησαν να κάνουν το καλύτερο».

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ