Ο Καμμένος εξηγεί γιατί ο... κουμπάρος του δεν πρέπει να πάρει τηλεοπτική άδεια! - Karfitsa.gr
Karfitsomata Πολιτική

Ο Καμμένος εξηγεί γιατί ο… κουμπάρος του δεν πρέπει να πάρει τηλεοπτική άδεια!

"Με πολέμησε! Έχω διακόψει μαζί του..." ομολογεί ο υπουργός Εθνικής Άμυνας

KAMMENOS-PATOUYLIDOU1

Βόμβες από τον Υπουργό Αμυνας, Πάνο Καμμένο  για το θέμα των τηλεοπτικών αδειών.

«Δεν πιστεύω ότι ο Χρήστος Καλογρίτσας, ο άνθρωπος αυτός που εμπλέκεται σε κατασκευαστικά έργα, πρέπει να πάρει τηλεοπτική άδεια», είπε για τον κουμπάρο του κι έναν εκ των υποψηφίων για τις 4 άδειες, ο Πάνος Καμμένος τονίζοντας πως έχει διακόψει και τις προσωπικές του σχέσεις με τον κο Καλογρίτσα  τουλάχιστον μετά τις εκλογές γιατί τον πολέμησε ο ίδιος.

«Είτε είναι κουμπάρος μου είτε όχι, δεν δέχομαι αυτά που γίνονται. Κάνω τη δουλειά μου και ζητώ να έχω δίκαιη αντιμετώπιση απ’ όλα τα ΜΜΕ. Από την υπόθεση του ΚΕΕΛΠΝΟ έδωσα στοιχεία στην ΕΣΗΕΑ και τη δικαιοσύνη που αφορούσαν και φιλικά μου πρόσωπα. Δεν θα πρέπει οι κατασκευαστές και οι εργολάβοι να είναι στα ΜΜΕ. Κινήθηκε χρήμα για να εξυπηρετηθεί η διαπλοκή. Δεν μπορεί η διαφημιστική πίτα να μοιράζεται για να ικανοποιούνται άλλα συμφέρονται πλην της ενημέρωσης. Δεν μπορεί τα ΜΜΕ να συνεχίσουν να χρησιμοποιούνται σαν 45άρια σε όποιον πηγαίνει να θίξει επιχειρηματικά συμφέροντα, διαφορετικά όλοι θα ζούμε υπό τον φόβο κάποιων εκδοτών και καναλαρχών.

Τις τηλεοπτικές άδειες δεν τις δίνω εγώ. Δεν γνωρίζω αν το χρήμα του καθενός είναι άσπρο ή μαύρο. Λέγονται πολλά. Για πρώτη φορά η κυβέρνηση έρχεται να εφαρμόσει τον νόμο. Δεν νομίζω όμως ότι μπορούν να επιβιώσουν 7 κανάλια», πρόσθεσε χαρακτηριστικά στο ραδιόφωνο του ALPHA.

 

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ