Ο καυγάς με τον Σεφερλή και η απουσία του Ουγγαρέζου! - Karfitsa.gr
Media

Ο καυγάς με τον Σεφερλή και η απουσία του Ουγγαρέζου!

Τι λέει το MEGA για τον καυγά;

seferlis-ouggarezos-cover

Οι φωτό του Ουγγαρέζου παρέα με τον Λιάγκα αλλά και οι φήμες για μεταγραφή του στον Ant1, δεν θεωρήθηκαν τυχαίες. Η συνύπαρξη των δύο είναι πλέον αδύνατη. Έπρεπε να εκθέσουν τον Ουγγαρέζο στον αέρα. Έγινε αυτό. Τα υπόλοιπα που ακολούθησαν ήταν φυαικά και επόμενα……

Ο Μάρκος Σεφερλής «την είπε» στον Ουγγαρέζο, ευχόμενος του «καλή επιτυχία» για την μεταγραφή του στον ΑΝΤ1 η οποία ακούγεται έντονα τις τελευταίες ημέρες, με τον Ουγγαρέζο να ενοχλείται έντονα και να του λέει «με φέρνεις σε δύσκολη θέση».

Το τι συνέβη στη συνέχεια στα παρασκήνια ανάμεσα τους… δεν το γνωρίζουμε, ωστόσο αυτό που είδαμε σήμερα, ήταν ότι ο Δημήτρης Ουγγαρέζος ήταν… άφαντος από την παρέα του πρωινού, η οποία «γέμισε» με τον Νίκο Γεωργιάδη και τον Χρήστο Νέζο.

Όσο για τον Μάρκο Σεφερλή; Δεν είπε… λέξη για την απουσία Ουγγαρέζου, ρίχνοντας το στο χορό και στην… «τρελή». Αυτό που θέλουν κάποιοι να μεταφέρουν προς τα έξω είναι ότι ο Ουγγαρέζος τελείωσε από το πρωινό και την μόνη ευθύνη που έχει να είναι το ένθετο του Ούγκα Τσάλεντ που έχει. Από την άλλη πλευρά ο Δημήτρης ακούσει , διαβάζει και δέχεται επιθέσεις απίστευτες αλλά έχει αποφασίσει να μην μιλήσει και να σεβαστεί την απόφαση του καναλιού όποια και αν είναι. Ισχύει η συνεργασία που έχει κανονικά και δε τίθεται θέμα παραίτησης ή απόλυσης.

Πηγή: newspistol.com

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ