Ο Κυριάκος Λουφάκης και επίσημα πρόεδρος του ΣΕΒΕ - Karfitsa.gr
Οικονομία

Ο Κυριάκος Λουφάκης και επίσημα πρόεδρος του ΣΕΒΕ

Συγκροτήθηκε το νέο δ.σ.

Print

Ο Δρ. Κυριάκος Λουφάκης, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της «Λουφάκης Χημικά ΑΒΕΕ» εξελέγη πρόεδρος του Συνδέσμου Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος (ΣΕΒΕ), κατά τη συνεδρίαση του νέου δ.σ., το οποίο συγκροτήθηκε σε Σώμα.

Η θητεία της νέας Διοίκησης, όπως ορίζει το  καταστατικό του Συνδέσμου, είναι διετής και θα διαρκέσει μέχρι τον Μάιο 2016.

Διαβάστε το who is who του Κυριάκου Λουφάκη όπως το είχε παρουσιάσει το karfitsa.gr

Η νέα Διοικητική Επιτροπή του ΣΕΒΕ έχει ως εξής:

Πρόεδρος Λουφάκης Κυριάκος, Λουφάκης Χημικά ΑΒΕΕ

Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος Αλεξανδρίδης Αναστάσιος, ΑΛΟΥΜΥΛ ΑΕ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΑΕ

Β΄Αντιπρόεδρος Βούλης Γεδεών, ΒΟΥΛΗΣ ΓΕΔΕΩΝ & ΣΙΑ ΟΕ

Γενικός Γραμματέας Τζιρίτης Αθανάσιος, ISOMAT ΑΕ

Οικονομικός Επόπτης Χασάπης Παναγιώτης, ΑΝΤΙΣΕΛ-ΑΦΟΙ Α. ΣΕΛΙΔΗ ΑΕ

Έφορος Παλατιανάς Κωνσταντίνος, PALAPLAST AE

Μέλoς Καραβασίλης Δημήτρης, D. K. CONSULTANTS

Μέλoς Σαμαράς Μενέλαος, Γ. ΣΑΜΑΡΑΣ ΑΒΕΕ 

Μέλoς Τσακωνίτης Δημήτριος, ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΛΕΥΚΟΛΙΘΟΙ Α.Μ.Β.Ν.Ε.Ε

Όπως επισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωση, το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΕΒΕ ανανεώθηκε σε ποσοστό 35%, με την εισαγωγή σημαντικών παραγωγικών και εξαγωγικών  επιχειρήσεων της χώρας από αντιπροσωπευτικούς κλάδους της ελληνικής οικονομίας.

Στόχους της νέας διοίκησης θα αποτελέσμουν η ενίσχυση της ελληνικής παραγωγής, της εξωστρέφειας και της καινοτομίας, σε συνδυασμό με τη βελτίωση της ρευστότητας των επιχειρήσεων και των υποδομών μεταφορών/logistics.

Παράλληλα ο ΣΕΒΕ θα εντείνει την προσπάθειά του για στήριξη των μελών του στην αντιμετώπιση των καθημερινών προβλημάτων τους και στην παροχή πρακτικών εργαλείων – με τη μεγαλύτερη δυνατή κλαδική προσέγγιση – για την αύξηση της διεθνούς ανταγωνιστικότητάς τους και την αναβάθμιση του ανθρώπινου δυναμικού τους μέσα από εξειδικευμένη εκπαίδευση/κατάρτιση, αξιοποιώντας στο μέγιστο δυνατό βαθμό το Ινστιτούτο Εξαγωγικών Ερευνών και Σπουδών (ΙΕΕΣ), τη δικτύωση του Συνδέσμου με φορείς εντός και εκτός Ελλάδας και τα νέα χρηματοδοτικά εργαλεία και κυρίως το νέο ΕΣΠΑ 2014-2020.

Πρόκληση για τον ΣΕΒΕ αποτελεί η ακόμη μεγαλύτερη συσπείρωση των μελών του και η αύξηση του δυναμικού του, «σε μια περίοδο συνεχιζόμενης ύφεσης που υπαγορεύει τις συνέργειες και την κοινή προσπάθεια για επίλυση προβλημάτων, βιωσιμότητα και ανάπτυξη επιχειρήσεων».

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

 

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ