Ο «Μαραθώνιος» της δυτικής Θεσσαλονίκης - Karfitsa.gr
Κοινωνία

Ο «Μαραθώνιος» της δυτικής Θεσσαλονίκης

Σκοπός να γνωρίσει ο κόσμος τη σπάνια όαση πρασίνου!

agwnas dromouΣε «Αγώνα Δρόμου για τα Στρατόπεδα» καλεί μαζικά τους πολίτες ο Δήμος Παύλου Μελά. Πιο συγκεκριμένα, τα πάντα είναι έτοιμα και εκατοντάδες δρομείς αναμένεται να λάβουν μέρος στον αγώνα δρόμου που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 17 Μαΐου 2015 στις 11:00πμ. και θα ενώνει τα δύο πρώην στρατόπεδα Παύλου Μελά και Καρατάσιου.

Ο αγώνας περιλαμβάνει αγώνες δρόμου 5χλμ, 2 χλμ και δυναμικού βαδίσματος 2 χλμ. Η συμμετοχή είναι δωρεάν και απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες. Ως αφετηρία έχει οριστεί το πρώην στρατόπεδο Παύλου Μελά και ως τερματισμός το πρώην στρατόπεδο Καρατάσιου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Δήμος Παύλου Μελά θέλοντας να προάγει ευρύτερα το μήνυμα της απόδοσης των στρατοπέδων στους πολίτες, τους καλεί μαζί με τις οικογένειες τους να παραμείνουν στους χώρους των πρώην στρατοπέδων μετά το τέλος του αγώνα. Με αυτό τον τρόπο, θα γνωρίσουν καλύτερα αυτήν τη σπάνια όαση πρασίνου που βρίσκεται μέσα στην πόλη της Θεσσαλονίκης κι έτσι θα καταφέρουν να συνδυάσουν το τερπνόν μετά του ωφελίμου.

Ο αγώνας δρόμου γίνεται σε συνδιοργάνωση με τον Α.Σ. Ολυμπιακή Δομή και με την υποστήριξη του Ράδιο Θεσσαλονίκη 94,5.

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

 

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ