Ο Μπένι, οι ΠΑΣΟΚοι και η συνάντηση στο... δωμάτιο ξενοδοχείου! - Karfitsa.gr
Karfitsomata Πολιτική

Ο Μπένι, οι ΠΑΣΟΚοι και η συνάντηση στο… δωμάτιο ξενοδοχείου!

Με το βλέμμα στην... Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας συζήτησαν για...

karfitsa-porta-pasok

του Βαγγέλη Στολάκη 

Τη δυνατότητα να τα… πούνε είχαν στελέχη του ΠΑΣΟΚ με τον πρόεδρο του κόμματός τους.

Προσερχόμενος σε γνωστό ξενοδοχείο της πόλης για τις ανάγκες του συνεδρίου του Economist ο Ευάγγελος Βενιζέλος συναντήθηκε με τους Χρόνη Μακρίδη και Χρήστο Παπαστεργίου αλλά και το διευθυντή του γραφείου του Νικήτα Ευαγγέλου σε ένα δωμάτιο του ξενοδοχείου προκειμένου να ενημερωθεί για την τοπική οργάνωση και τη συζήτηση με τους «58». Παρούσες στη συνάντηση ήταν και η σύζυγός του Λίλα Μπακατσέλου αλλά και η κόρη του Ελβίνα Βενιζέλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες της “Κ” στην κεκλεισμένων των θυρών συνάντησή τους, η οποία όμως δεν είχε διάρκεια μεγαλύτερη του ενός τετάρτου της ώρας τα “πράσινα” στελέχη ενημέρωσαν τον κ. Βενιζέλο για την πορεία των διαβουλεύσεων με τις πολιτικές κινήσεις του χώρου της Κεντροαριστεράς προκειμένου να καταρτιστεί από κοινού ένα ψηφοδέλτιο για την Περιφέρεια της Κεντρικής Μακεδονίας.

Σύμφωνα με τα χρονοδιαγράμματα που έχουν θέσει οι “πράσινοι” παράγοντες μέχρι τα τέλη Φεβρουαρίου αναμένεται να υπάρξει συμφωνία προγραμματικών θέσεων, στη συνέχεια θα καταρτιστεί το ψηφοδέλτιο ενώ στο τέλος θα επιλεγεί ο επικεφαλής αυτούς.

Μέχρι στιγμής τα ονόματα που έχουν “πέσει” στο τραπέζι είναι των Χρήστου Παπαστεργίου, Απόστολου Πάνα, Εύας Καϊλή, Άγγελου Τόλκα και Γιάννη Μαγκριώτη.

 

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ